gamzeakarsu17 beyzzsenturkkk benimkide öyleydi açılmam olmadı normal doğuramadım.gebelikte ilişkiyi kesmemek gerekiyormuş.düşük riskin geçince korunmalı yapacakmışsın.sizin gibi 37yi bulunca korunmasız sprem doğumu tetikliyor ve rahim yumuşuyor açılıyor.ama istemeyene zorla yaptıramayız size zorlayın desem saçma olur.allah kolay sağlıklı doğum nasip etsin tüm gebelere
beyzzsenturkkk gamzeakarsu17 kocamı da anlıyorum bende empati yapıyorum sonucta icimde bir canlı var bilmedikleri için tuhaf ya da korkutucu gelebiliyor galiba bende yapamazdım o yüzden saygı duyuyorum zorlamıyorum yoksa iliski dogumu cok güzel tetikliyo🥲
minikkalbinaneysi beyzzsenturkkk tabi o başka 3 yaşndaki bir çocuktan yaşndan büyük olgunlukta bekleyemeyiz 🤷♀️ allah kolaylk versin diyelim, şunu da hatırda tutmakta fayda var bebeğin geleceği vakitte tayin edilmiştir ya inşallah hah işte şimdi zamanı dediğniz anda gelsin 🤲🏻🌸 En güzel ayarlayan Allahtan size kolaylklar ve huzur dilerim 🌸
beyzzsenturkkk tahamommy allahııııımmm tez vakittr nasip etsiiiinnn😂 ilk kızımda da sancı mı diye post acmıstım gercek sancı gelene kadar kırk kere doğuruyorum sanmıstım ama o gün gercekten dogurcakmısım😂 bayramdan önce dogurmam lazım kocamın mesaileri yanacak cok sıkısacagız bu bebe de sanki anlarmıs gibi inatla gelir gibi yapıp gelmiyor😂 yurt dısındakiler gibi hoplasam zıplasam acaba şak diye cıkar mı ya🐒
tahamommy beyzzsenturkkk qhahahaj amaan sen zıplama lütfen evde doğuruverirsin 🤦🏻♀️ ay bu bebekler hep inadına yapıyor ya olmadık zamanda gelirler anca 😂
kubraaaatt beyzzsenturkkk YouTubeda activating labor egzersizleri var onu yapan hemen doğum yaptım diyor bi denesene işe yarar belki
beyzzsenturkkk tahamommy dün müydü biri demis ya suyum geldi bi anda sancım 5 dakikada bire düstü 2. dogumum diye simdi beni korku sardı ilki de hızlıydı ama ikincide ısık hızıyla mı dogacak nasıl olacak yani hic mi yetisemem ne olur kafam corba oldu 😂
beyzzsenturkkk kubraaaatt onu da yapayım son çare düğün salonlarının kapısına dayanıcam şöyle aralıksız 3 saat halay ceksem sanki dogururum😂
kubraaaatt beyzzsenturkkk genelde 40.haftaya gelenlere öneriliyor ama senin çok da sabrın kalmamış dene istersen😄gece yatmadan bir yemek kaşığı yağı meyve suyuna karıştırıp içeceksin. O herhalde ishal yapıp rahmi kasıyormuş o şekilde doğum başlıyormuş. Ben de not aldım eğer ki geç gelecek olursa alıp kullanırım diye. Tabi sen yine de araştır içine sinmeyen bir şey olur belki
beyzzsenturkkk kubraaaatt ishal, mide bulantısı, bacak ağrısı, şiddetli çatı ağrısı hatta komple şeyim ağrıyo, karnım taş kesiliyo çözülmüyo ağrısı dizime vuruyo geceleri sancılanıyorum yani herşey var herşey ama çocuk yok😂🤦🏻♀️
ahu301 beyzzsenturkkk herşeyiyle aynı şeyleri yaşıyoruz ya, Yanlız degilmişim, peki doğum yaptınız mı, hala devam mı
ahu301 beyzzsenturkkk aynı durumdayız, ben artı olarak yürüyüşte yapıyorum, ama ne gelen ne giden yok , sancılar var ama nerde çıkmıyor onuda anlamıyorum gerçekten
ahu301 minikkalbinaneysi çok haklısınız, ama strest yapmamakta elde değil, hergün gelecekmiş gibi beklemek strest yapıyor, boşverim ya diyorum boşveremiyorum