Alya05 Busra5222 Elisa0110 _pearl tahamommy eslem2121 lokismommy serendipity_ edacyr Kızlar arkadaşımla konuştum dedim istediğin birşey varmı. Alacağın varsa sen alma onu biz alalım dedi herşeyi almışsım Bende dedim o zaman sana buharlı koltuk halı yıkama makinası alayım Durdu dedi evet onu almadım. Dedi aklımda bile yoktu Dedim bi bak beğenirsen ondan alacaz baktı beğendi. Dedi sen almasan bile ben alırım artık 😂😁 tmm deidm madem öyle araştıracam hangisi iyiyse onu alacam dedim tamm dedi
tahamommy Alya05 aşkım bence sorabilirsin ben her evlenen arkadaşıma zaten alıcam en azından işine yarayan bişey olsum lütfen diyorum eksiği neyse söylüyorlar
lokismommy Alya05 aslında sorabilirsin benim arkadaşlarım sormuşlardı eksiğim neyse onu söylemiştim alamamıştım tabi maddi sıkıntılardan çok mutlu etmişleri beni biri fırın diğeri de yemek takımı aldı
edacyr Bence sormalısın hediye alacağım. Basit bir şey isteme evinde eksiğin ne istersen bir çeyrek takabilirim vs gibi de
tahamommy Alya05 iyi yapmışsın en azından istediği kullanacağı bişey olsun şimdide güle güle kullansın 🌸
Alya05 _pearl Diyor senin varmı hayır yok dedim elime para geçse alırım kendime dedim Diyor Allah aşkına bana alma kendine al Bana bi takım fincan al yeter 😂🤣dedim fazla konuştun sus 😂🤣
Alya05 _pearl evet gerçekten söyledi Maddi durumları çok şükür şuan daha iyi olmuş eşi A dan Z ye herşeyin en iyisini yapıyor dşyor eşim çok çekti şimdi herşey onunlüyle olsun 70 bine robot süpürge aldı