victorya Kızlar Herkese merhaba 31 haftaya girdik ama bu hafta şöyle bir durum oluyor el parmaklarım uyuşuyor sabah uyandığım zaman uyuşuk uyanıyorum ayaklarım şişiyor çalışıyorum normalde ama bilmiyorum sizce neden oluyor olabilir
orhismommmmmm victorya ödem. 34 üz bende 30. Hafta başladı ayağım zaten soba borusu gibi. Ellerim her sabah uyuşur. Magnezyum düzenli iç gecıyor
Melike3506 victorya ödenden dolayı uyuşuyor düzenli olarak magnezyım iç ben 3 gün içmeye başlamıştım geçirmişti hala devam ediyorum
25255 victorya karpal tünel sendromundan oluyor bileklerin de ağrıyor mu ödemden oluyor ilk aylarımda da oluyordu sonra bi ara geçti sonra yine başladı magnezyum da kullanmıyorsan bandaj kullanabilirsin heceleri bileği dik tutup basıncı azaltıyor
victorya orhismommmmmm haftaya kontrolüm var o zaman doktoruma söyleyip yazmasını isteyeceğim teşekkür ederim
25255 victorya ilk zamanlarda bilmeden önce bileklerim agirmiyordu ellerim uyuşuyordu bende sanıyorum ki calismaktan sonradan öğrendim hamilelikten dediğim gibi ödem iste bandaj dene istersen bi magnezyum felan ceviz ye
ebrudefnee victorya uyuşma değilde bende de bi kaç gündür el ve ayaklarımda kaşıntı oluyor sizde de oluyor mu
25255 ebrudefnee kaç haftalıksın benimde karnım felan bile çok kaşınmaya başladı hamilelikte oluyormus normal yani nemlendirici sür bol bol
ebrudefnee 25255 karnım önceden çok kaşınıyordu şuan kaşınmıyor ama ellerim ve ayaklarım kaşınmaya başladı 2 haftadır 31+1 haftalık
ebrudefnee 25255 teşekkür ederim tavsiyeniz için deneyeceğim ara ara sürüyorum normalde ama düzenli kullanmadım 🌸🌸
Semilk05 victorya benimde ayaklarımın ellerimin uyuşması var 31+0 haftalık sanki ayaklarımın altında karınca var ve geceleri aşırı bacak ağrısı çekiyorum 3 gündür