Bu konuda o kadar çok cektim ki 3 secenek ver pupp kolestaz yada hormonlar pup ve kolestez için mutlaka tahlil vermelisiniz erken doğuma alınabilirsinizben tahlil verdim 9 ayımdaydım çok kötüydüm benim en çok korktuğum hastalık cilt hastalığı sağlık ocağına gittil o uyuz deyince resmen harap oldum ağlamaktan bi haldeldim psikolojim çökmüştü çünkü pandemide uyuz olmuştul ce 1 yıl geçmemişti travma kalmıştı bende vs yani sonra krem falan kullandım duştas sonre vucudumu tam kurutmdan hafif nemliykn ure içerikli krem kullandım isana bir sürü şey kullandım elum ayağım kolum bacağım göbegim yani resmen mahfolmuştum sırf bu yüzden aceleyle suni sancı istedim bebeğim 40 haftayı geçmişti ve haraketleri azdı artık 1 gün bekleyecek halim yoktu gece uyuyamazdım temizlik takıntım oluştu bu arada uyuz falanda değlidim salak doktor zaten daha bakmadan uyuzsun dedi ne kolay değilmi hamile bir kadına bunu söylemek uyuz olma fikri beni cıldırttı travmalarım tetiklendi bebekle ben nasıl yaparım dedim herşeyi yıka ütüle kendin kremlen falan neyse beni perişan etti açıkcası ama benimki korkudandı yani doğumdan sonra azaldı 40ım bitince tamamen geçti 🫶🏻 hamileliğim çok güzeldi ama o kaşıntı oleyı yüzünden acile karar verdim bebeğimi strese soktum kalp atışı düştü açıklığım 3cm den fazle ilerlemeyince sezaryen istedim yani en iyi ben anlarım bu durumu yaşayanları merak etmeyin hepsi geçecek💛