Mine98 Kızlar 6 aylık hamileyim bebeyim bugün çok hareketli oldu hiç uyuduğu zaman olmadı çok hateketli. Korkuyorum bişey olurmu?? Bi yerde durmuyor.
SihirliAnnem Mine98 korkma canım normal bunlar . Hele benimkini görsen sen hiç durmuyor yerinde gece bile uyandırıyor 🥰🥰 bende 7 deyim ☺️
Mrvaydn18 Mine98 tatlı bir şeyler yediysen çıldırır 😂 benim kızım şekerli çikolatalı bir şeyler yediğim zaman içeride dans ediyor 😂
Mine98 SihirliAnnem Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin😘😘🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Bugün çok hareketli korktum bişey olur diye🥺
anapanda12 21+6dayım şu son altı gündür her saat hareket ediyor öyle böyle değil baya babası elini yüzünü koyunca zıplatıcak gibi korkuyorum bazen iyi mi aşırı mı bunca hareketlilik diye sonra diyorum çocuğum iyi beslendiğinden enerjisi bol geliştirsin reflekslerini kendi bedenini korkma ama işte anne yüreği ya hep bi panik hep bi endişe içindeyiz... Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde doğum yapıp bebeğimizi kucağa alıp sevmek nasip etsin inşaAllah 🤲👼🤰🤱
Hacer67 28+5 neden se şu aralar çok az tepio eskisi gibi değil normal miki😔😔tepio ama okadar fazla degil
Selinner Hacer67 ya benimde yarın tam 26 olucaz ama bugün hiç hareket etmedi hafif kayıyo gibi onunda gaz mı onun hareket i mi çözemiyorum. İlk etapta çok hareketliydi bu haftalarda çok yavaşladı
Hacer67 Selinner bnm de aynı son 3 4 gündür çok az hareketli doktor a gidince sorcam bakalım neden böyle oluyo acaba yerine iyice yerleştimi alanı mi daraldı oyuzden mi kimilda mio
Bebekveben Bende 6 ayın içindeyim canım o kadar çok hareket ediyor ki bazen uyuyamıyorum bile canım 😊
Gizemmciik Kızlar bende 26 haftalığım çok hareketli değil. Hatta doktora gittim hissetmeyince 3-4 gün.hiç bir sorun yok sen yorgun olunca mutsuz olunca bile bazen oynamaz dedi bu bir sorun değil şuan dedi ama ben yinede korkuyorum hareketsiz olunca
Ayseelifsu Bizde 2 gün sonra 22 haftalık olcaz baya hareketliliz geceleri bile uyanıyoruz allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah