_ebrugenc Çevremde herkes kız bebeklerin daha erken, erkek bebeklerin ise daha geç doğduğunu söylüyor. Araştırınca net bir bilgi bulamadım. Siz hangi haftada doğum yaptınız? Cinsiyetle gerçekten alakası var mı merak ediyorum 😊
Ayseguls_baby _ebrugenc kızım 36+0 da ani su gelişiyle doğdu 🥲 2 gün önce doktora gitmiştik 40 a kadar bekleyeceğiz demişti 😂
_ebrugenc Ayseguls_baby bizde şuanda tam 36 haftalık olduk acaba erken mi doğar diye stres yapıyorum bende
_ebrugenc Xnamee maşallah 40. Haftadan sonra gebelik sıkıntılı değil mi mekonyumu dışkılıyormış bebek amniyosentez sıvıya siz böyle bir durum yaşadınız mı normal doğum mı oldu bir de
_ebrugenc yoncagunes işte hep böyle Şeyler duyuyorum acaba bizim kız ne zaman gelecek Şuanda sancım vs da yok hiç
Xnamee _ebrugenc normal doğum oldu bebek pislemedi Pisleyen 37.hafta da pisliyor ya ben sorun yaşamadım
yoncagunes _ebrugenc benım doğuma kadar tek bir kere bile sancım olmadı doğuracağım gün sancım oldu hastaneye gittik doğum başlamış dediler
aysegulk07 _ebrugenc ben 39 küsürleri gördüm 0 sancı 0 açılma erkek bebek, arkadaşım 38+2 de 10 cm açılma ile kız bebek doğurdı bence doğru galiba bu ya
tahamommy _ebrugenc ben hamileyken de kızlar geç doğar erkekler erken doğar diyolar, herkes kafasına göre bişey diyor 🤣 ama arkadaşım kız erkek iki bebeğinin de de 42. Haftayı gördü, doğru değil yani
lmf26 İlk gebeliğim herkes ilk doğum daha geç oluyor vs diyordu. 36ya yeni girdik sancılarım çok yüksek çıkıyor tamamen yatıyorum en azından bir hafta daha tutalım diye 😂 kız bebek bu arada
kedimekim _ebrugenc erkekler yetişkin halleriyle bile gelişimlerini tamamlayamadıklarından doğru olma olasılığı olabilir 😂 oğlum 41 haftalık doğdu şuan kızıma hamileyim bakalım nasıl olacak bende merak ediyorum
mervekalkann _ebrugenc Bence yok arkadaşımın kızı oldu 40+1 e kadar bekledi doktor gelesi yoktu ilk gebeliği bir de sezaryen ile zar zor aldılar 😂 görümcemin de erkek mesela yarın tam 40+0 oluyor yatışı yapılacak gelmiyor suni sancı verecekler.
ebrudefnee _ebrugenc alakası yok bacım 😀😀 ilk bebeğim kızdı 41+4 de doğum yaptım şimdi 2. Gebeliğim erkek ne zaman doğacak bakalım
minosannecik_2minis _ebrugenc alakası yok kızım 40 haftada oğlum 37de doğdu her bebek vakti gelince gelir dünyaya bunun kızı erkeği fark etmez