karpuss Momlife_ 28 haftadan 32.haftaya kadar baş gelişti şimdi 35 haftalık oldum hatta 36 sayılır makat gelişli döndü 🥹
Momlife_ izeynep çok geçmiş olsun ❤️🩹 benim de suyum azaldığı için yatış verildi 1 gün yattım dün çıktım
Happyanne_2baby Momlife_ benimde suyum azaldı 37 haftalık oldum o bir gün yatışınızda serummu verdiler naptılar ve kaç haftalıksınız
Momlife_ Happyanne_2baby evet serum verdiler 1000 ml verildi biter bitmez tekrar 1000 ml ve ara ara Nstye bağlandım çok şükür düzeldi 32 haftalığım
bsrelif karpuss aaa normalde baş aşağıdan o haftalarda makata dönmezler nasıl olmuş ki öyle tüh. Benimde şu an 30 haftalık makat gelişte doktor bunun pek döneceği yok diyor
Momlife_ karpuss yaaa daha değişir belki kilosu nasıl başı büyük mü benimkinin başı da büyük bende makata döner diye korkuyorum o yüzden
karpuss Momlife_ yok canım boyu da kafası da haftasıyla uyumlu. Gebelik şekerim var diyet yapıyorum doktor da normale dönmesini beklemem dedi pazartesi sezeryan günü verecek sanırım 🥲
lmf26 Momlife_ İnşallah 🌸 benim doktorum kolay kolay dönmez artık dedi 32 itibariyle. Çünkü yeri artık çok darmış siz de iyisini düşünün iyi olsun inşallah
Momlife_ karpuss kaç haftalıksın benim doktorum da kafa gelişimi haftasına göre ileri dedi acaba erken doğumum olur mu çok merak ediyorum 32 hafta şu an