Yeliz_25 hayal0619 evet tebrikler benimde adete bir gün kala hafif belli olmuştu 3 gündür test ediyorum koyulaşıyor
cuteregina Eğer beş dakika içinde çıktıysa evet var hayırlı olsun anneler günü süprizi yaptı size bebek
beybimom_ zeyd27 çok normal 7 8 hatta bazen 12 de bile ara ara ağrıyor ama bu kadar erken nasıl öğrendin kız helal 🌸😂
allyslife zeyd27 nasıl öğrendiniz 2.haftada çok merak ettim yani şok edici, ben şahsen en erken beta 22′de 3+3′te öğrenmiştim, öncesinde öğrenmenin ne kanla ne de testle öğrenmemin imkanı yoktu yani,
Sudemirhan allyslife ilişkiden itibaren sayıyo olabilir hemen eleştirmeyin herkes adetten itibaren sayıldığını bilmez zeyd27
zeyd27 zeyd27 Sudemirhan Sudemirhan aynen canım ondan itibaren sayıyorum ben zaten ben tecrübeli bir bayanım ilk gebelıgım değil 🤣
zeyd27 beybimom_ canım benim bu ıkıncı gebelik bana göre bebek 21 günlük adatime bir maç gün kala öğrendim
zeyd27 allyslife ona baksan benim ablam kanda bebeğin 1 günlük olduğunu öğrendi şimdi her bayan vücut yapısı ayrıdır farklıdır ve farklı tepki verir senin gıbı çevrem de çok var onun mesela teste çıkmaz kanda çıkar yanlızca ben ilişkiye gırdıgim gün itibari hesapladım adet oldugum. Günden itibaren değil şuan adete bakarsam bebek 4 haftalık ilk oğlumda da aynı oldu öyle öğrendim
allyslife Sudemirhan Anlamlandıramadığımdan sordum, 2 haftalık gebeyim demiş ya nereden nasıl öğrendi diye