Pazartesi günü sağlık ocağına gittim, bana mesaj attılar diye. Rutin kontrolmuş. Ben zaten özel de takipliyim dedim ama yine sağlık ocağında ki doktor kan girdi. Orada kan aldılar. Kan 24 haftalık gebeyim eşim beni hiç yalnız bırakmaz ama eşimi dışarı çıkardılar beni bıraktılar orda. Hemşirenin elinde eldiven yoktu dikatim ona yoğunlaştı eldiven taktırdım ama iğne ucu değişti mi ne oldu anlamadım. Kan aldı. Ve benden kan aldıktan sonra vacutainerı ucundaki iğne ile oraya koydu atmadı hemen iğneyi çöpe ve benimle konuşmaya devam etti. Dedim iğneyi değiştirmiş miydiniz siz? İğne değiştir ama vacutainer değişmez dedi. Sürekli tek aynı malzeme birsürü hastaya kullanılıyor ben şok geçirdim. Pazartesinde beri hamile halimle aklımdan çıkmıyor strese soktular beni. Ne yapmam lazım. Bütün sağlık ocakları böyle mi? Kan yolu ile bir çok virüs hastalık bakteri var ne bulaştı neyin testini yapmalıyım nasıl anlıycam. Bebeğe virüs bakteri bulaşsa bebekte bilişsel sorun yaratabilir her şey olabilir. Ben hiç sağlık ocağında kan vermemiştim bir daha da güvenip gitmem. Bana faydaları değil iyice zararları oldu. Bebeğimin ve benim risk dıurumum nedir. Sağlıkçı olanlar bilgisi olanlar yazsın lütfen ben hiç iyi değilim