zelih8a8wa Kac saatte bi emziriyorsunuz yenidogan 10 günlük bebişim her ağladığında veriyorum 2 saat uyumuyor cogu zaman yarım saat veya 1 saat uyuyup uyanıyo aglıyo emziriyorum normalde göğüslere süt dolması icin 4 saat geçmesi mi gerek
sarilale123 zelih8a8wa özellikle o ilk 40 gün bebek ne zaman isterse emzirin diyorlar yani illa iki saati beklemenize gerek yok. Ben 4 saatte dolması gerektiği bir şey bilmiyorum bu konuda yanlış bilgi vermek istemem
Fatmanur_0416 zelih8a8wa valla ben ne zaman isterse emzirdim yarım saat bi saat sonra fark etmedi canım
badhomian zelih8a8wa bacım bebeğin istediği anda emzir saat beklemene gerek yok dpktorum süreklilik halinde en geç ili saatte emzir sarılıpı atar yakalanmaz demişti öylede oldu emzir istediğinde miniği
fundiiim cuteregina emzirmenin çok güzel bi his olduğunu herkes söylüyor evet doğru ama ne kadar acı verici olduğunu pek kimse söylemiyor 😩
Fatmanur_0416 cuteregina maalesef biraz zor ama krem var onu sürdüm 2 günde yara vs kalmadı benim göğüs uçlarım artık kanamaya başlamıştı ilk doğum bide bilmiyordum bi krem aldım eczaneden sürdüm 2 günde geçti artık ağrı sızı yara vs kalmadı kimse bundan bana bahsetmemişti 😐
cuteregina fundiiim doğumdan daha çok bu aklıma geliyor benim ya emzirmek iki yıl sürüyor çünkü umarım acımaz ya
Glyk cuteregina ben 35. Haftadan sonra lansinoh krem sürmeye başlamıştım bebeğim 22 günlük hiç acı ağrı olmadı hatta doğumdan sonra bi hafta daha kullanıp bıraktım çok şükür bir sorun olmadi