Rojdiyebiri Esma006 ben hap almadım ovülasyon testini aldım sadece o içilenler ne işe yarıyor ben de geç yumurtalıyorum ya erken yumurtlasam keşke
Esma006 Rojdiyebiri hap değil aşkım bende hapını almadım Solgar markalı folik asit aldım birde onu kullandım dediğim toz meyve suyu gibi yumurta güçlendiriyor esininde sperm etkisinde yardımcı
Esma006 Esma006 sol en at infertilite jel aldım ve sol en üst ovulasyon testi canım başka yok 3 milyar fln tuttu indirimdeydu
Rojdiyebiri Esma006 ben de sadece ovülasyon testi aldım birde adetim bitince soğan kürü yapıcam 10 gün içicem bakalım ne olacak
Esma006 Rojdiyebiri soğan kürünü doğru vakitlerde yap bir vakti vardı Saraçoğlu söylüyordu YouTube da
Rojdiyebiri Esma006 adetim yarın bitiyor ertesi günü başlıycam ovülasyon testim pik olana kadar içicem pik olur olmaz bırakıcam
Esma006 Allahneverdiysee yaptım canım güvenilir binlerce kadın yazıyor gebe olduğunu baya takipçisi var hamile kaldım zaten şuan onun ürünleriyle
Allahneverdiysee Esma006 baktım canım teşekkürler ben ovulasyonunu alacağım inıvota tükenmiş trendyolda