znnnr Rojdiyebiri aynen mesela bnm yumurtlama akıntıdan kaç gün sonra olmuştu testle takip ettim de ben
Rojdiyebiri znnnr benim mesela 24-25 nisanda krem akıntıydı 26 da yumurta akı şeffaf yapışkan oldu 27 de tamamen kesildi ondan dolayı yumurtalamayı 27si olarak hesapladım ovülasyon testi falan da yapmadım
znnnr Rojdiyebiri brnim sanırım o yumurta akından 4 5 gün sonra pik oldu bence bu da değişen bişey kişiden kişiye değişiyor sen pembe dedin ve adetin başlamadı ya ben bi umutlandım inşallah vardır 🤲🤲🤲🤲
Rojdiyebiri znnnr ben de umutlandım normalde uygulama adetimi gösterdiği gün adet oluyorum 8 mayıstı 2 gün gecikme oluyor ama yumurtalamaya göre de 10 mayıs da adet olmam gerekiyor bakalım sabahki testim İnşallah pozitif olur
glcnylmzz Rojdiyebiri inşallah hayırlı haberlerini alırız dpo10 erken her vücut her hamilelik farklı iyi düşünelim iyi olsun geç döllenmedir inşallah 🫶🏻
Allahneverdiysee Rojdiyebiri belki de yerleşme kanamasıdır gerçekten hakkında hayırlısı olsun inşallah 💖 ben de çok istiyorum 11 aydır deniyorum 2. Çocuk için geçen ay kimuasql yaşadım
Rojdiyebiri Allahneverdiysee adet oldum yerleşme değilmiş neden böyle oluyor ki 2 aydır korunmuyorum hamile kalamadım tsh hormonum 4.3 dü 3 gündür troid ilacı kullanmaya başladım acaba hemen etki eder mi
Rojdiyebiri eminekyr adet oldum aşkım artık bir dahaki yumurtalamaya kaldı innovita ovülasyon testi sipariş vereceğim dpo sayamıyorum sonra
selenhuseyin elakemal Canım dpo 13 te herşey kesinleşiyor artık tabi ama belki testin hassas değildir ya da geç döllenmedir benimde öyle olmuştu testim aşırı silikti 14-15 dpodayken en iyisi kan vermen herşey gönlünce olsun inşallah 🌸
selenhuseyin elakemal Evet reglime 8 gün varken öğrenmiştim adetten hemen sonra yumurtlama olmuş bende