Kızlar hep ssvd istiyordum ilk doğumum normal olduğu için ama maalesef bir önceki rahim dikişlerim esnemiş tabi doktorum bize bunu demedi benim düzenli sancılarım vardı 4 cm açılmam vardı sancıyla acile gittim bebeğin hareketleri az deyip bebeği uyutmuşlar karnımda daha fazla sancı olmasın dikişler iyice esnemesin die 36+6 dı bir gün öncesinde doktorumuz ne olur ne olmaz die ciğer geliştirici iğne de yapmıştı ertesi güne 25.04.2026 da yatışım yapıldı çok zormuş gerde evladını bırakıp doğuma girmek oğlumun o halini hala unutamıyorum iğneden çok korkuyordum oğlumda bilincim yerinde değildi suni sancıdan dolayı kızımda tamamen bilinçli girdim ama korkulacak hiçbirşey yok hissetmiyorsunuz hemende uyuşuyorsunuz zaten uyuştuktan sonra sonda takıldı 11:15 geçe kızıma kavuştum iyiki ssvd yapmamışım iki kez kordon dolanmış boynuna ve bileğine hızlı soluyor dediler öptüm resim çekildik sonrasında hemen yoğun bakıma gitti emziremedim ben 12 de yukarı çıktım çok zordu sütüm emzirmediğim için azalıyordu oksijen tedavisi aldı sadece zar zor ikna ettim ve emzirmeue gittim şükür sütüm yerine gelmişti ertesi gün kızımla beraber taburcu olduk. 36+6 da 3255 50 cm doğdu allahım bekleyenlere en hayırlı şekilde kavuşmayı nasip etsin sağ Salim sağlıklı bir şekilde başınızı ağrıttım kusura bakmayın sormak istediğiniz şeyler olursa cevaplarım hayırlı günler herkese ❤️🌸