pamuksekeer Kızlar 2 saatten beri karnımın sol tarafi dıştan içe dalga dalga bir şeyler oluyor bebek de sol tarafta ama bebek haraketi değil bu kasılma olsa sertleşme olmaz mı sertleşme ağrı vs de yok ne bu bilen var mı???? 19. Hafta
bsrelif pamuksekeer Benimkide dalgalı halinde ama bebeğim oynuyor hareket ediyor ondan oluyor bende hatta şu an 29 haftalık o dalgaları dışardan anlaşılıyor. Ha belki gaz da olabilir bazen o da böyle hissettirebilir
zeynepyldrm_07 pamuksekeer benimde öyle oluyor oluyor bebeğin hareketi aşkom dalga halinde bazen sol bazen sağ değişiyor bi kaç defa videoya bile aldım 😂😂
097 pamuksekeer benimde öyle 3 saatir dokunuyorum sertleşmiş taş gibi ama neden bende bilmiyorum benim doğum yakın ama
zeynepyldrm_07 pamuksekeer bende ilk başta hissettiğimde çok korkmuştum elimi karnıma koyardım korkudan 😂😂zamanla alıştım
dalyaluna35 Ilk 16. Haftada ayni boyle dalgalı hissettim once acaba gaz mi diye düşündüm ilerleyen günlerde dalgalı hissetme yerini baloncuk gibi pıt hissine döndü bugun ise ilk defa vurusları net hissettim cok yakinda siz de hissetmeye başlarsınız bu sinyal 🥰
pamuksekeer dalyaluna35 ben zaten haraketlerini net hissediyorum ama böyle dalgalı kasılma gibi haraket hiç hissetmediğim için ne olduğunu merak ettim 🫶
dalyaluna35 pamuksekeer dönme hareketleridir o zaman hic telaş yapmayin sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰