Seda5892 Herkes yazıyor istiyor biliyorum ama elinde olan var mı acaba ☹️ Bana gönderebilir misin varsa ☹️☹️
Haribo42 Seda5892 ayy canim benim allah yardimcin olsn benimde kanamam varken esim 16 tane eczane gezdi oyle buldu .. normalde olsa hayatta gezmez o kdr soz konusu kendi evladi olunca tabi:))
Seda5892 Haribo42 amin canım inşallah burda bir sürü eczane gezdik ama maalesef ☹️ Evlat farklı oluyor can sonuçta 😍😍😍😍
Haribo42 Seda5892 ayy tehlikenmi var benimde dusuk tehlikem en basindan beri varr en son 11ci haftada galiba kanamam olmustu iliskiden sonra plasenta asiri asagidaymis benim resmen bebek kasigimda ya :(
Seda5892 Haribo42 ilişki kaynaklı mı oluyormuş hadi yaaa benim de arkadaşımın aşağıda idi yukarı çıkmadı tamamen yerleşmiş o yüzden çok yorma kendini canım
Haribo42 Seda5892 asagida oldugu icin iliskiden sonra kanadi iste aksama kdrr hemde :( ertezi gunde leke leke geldi ve yasakladi ztn o haftadan beri kanamamda olmadi cok sukurr
Kabarik Seda5892 kimsenin elinde kalmamistir artk saolsnlar herkes birbirine yardimci oldular dagittilar. Urfa maras şırnak varsa buralarda tanıdığınız bulunabilir
Kabarik Seda5892 seda hanim bu konuda cok ugrastik bizde. Dogu tarafinda tanidiginiz varsa onlara baktirin. Biz dogudan bulduk. Iki gundur ariyoruz bizde.. Allah hepimize yardim etsin valla hepimizin durumu zor 👏