senaakck minigim038 18. Haftada pıt diye bir şey hissettim 20. Haftadan sonra daha seğirme gibi hissettim
twobabymomm minigim038 ilk gebeliğimde öndeydi 22 de hissetmeye başlamıştım ikinci de arkada 18 de hissetmeye başladım
clementine16 minigim038 ben 17. Haftamda ilk kez seyirmr şeklinde hissettim 20-21 gibi ayakları karnımdaylen dışarıdan belli oluyordu ama kişiden kişiye değişir
minigim038 clementine16 ilk gebeliğim de öyleydi ama 2. De Plansentası öndeymiş geç hissedersin demişti öylede oldu
minigim038 tugcelice07 sizde baya geç hissetmişsiniz plasenta önde olunca geç hissedersin demişti doktor da bu haftaları beklemiyordum ya
tugcelice07 minigim038 ve hep hissedemiyorsun şuan 38+5 deyim diğer hamileler gibi bir vurma aşırı dışarıya görüntü olmuyor
minigim038 sepselin bazen kasılıyor gibi toplanıyordu bu ara hiç yok tatlı tuzlu eksi herseyi yiyorum oynarsa diye ama malesef
clementine16 minigim038 benim de plesentam önde ama her gün aynı oranda engellemiyor bu bazen ayakları sağ kaburga altıma doğru olduğu için videosunu bile çekebiliyorum bazen içeri içeri vuruyor. Ama genelde 17-22. Haftalar arası hissetmeye başlanıyor diyor bence endişelenmeyin
cholpon minigim038 merhaba. Benim de plasenta ön taraftaymış. İlk ikili taramaya gidince, yani 22 haftada hissettim. Daha sonra yavaş yavaştan hissetmeye başladım. Ben de merak etmiştim, her şey yolunda mı diye meğer plasenta öndeymiş.
minigim038 anee234 benim ilkide sezaryen 4 sene olacak ssvd yapmak istiyordum ama böyle giderse sezaryen olacak sağlık olsun