37+3 nişan ve yavaştan su gelmesi ile hastaneye gittim. Çok sancim yoktu bu arada 3. Gebeligim yavaş yavaş suni sancı vericez dediler fazla sancı çekmedim sancı anında tansiyonum acıdan 17 ye fırladı tansiyon ilacı alfsmet kullanıyorum dedim gebeyken bildirdim buna rağmen sancı anında bana tansiyon hapı yok karşı binadan gelecek depodan dediler ebeler ve hemşire şikayette de bulunacağım koskoca bursa sehir hastanesi dogumhane bölümünde dolapta tansiyon hapı yok. Neyse doğurdum hafif epizyo kesisi attılar diye söylediler dikiş tutmadı ilk attıkları sonra komple bayılıp anestezi ile dikelim dediler tamam dedim. Odaya çıktık 5 gun kaldık tansiyonum düzene girene kadar fazlada düzene girmemişti 13 14 arasında biz eve taburcu olduk taburcu olduğumuz ertesi gün gecesi tekrar kanamam oldu gittim dikiş terkar açılmış tekrardan dikilecek dediler. Yarı bayiltark 3. Diktiler bu sefer çok zor yıpratıcı süreçler yaşadım çocuklarım evde annesiz tam 10 gündür hastanedeyiz dün çıktık yeni 3.ye de diktikten sonra takip için yattık tansiyonum nabzim düzene girsin diye birsuru ilaç denediler hangisi düşürecek diye enson adalat verdiler 3 defa günde birde kalp ritm dengeleyici hicbirsekilde nabzim yuksek çıkmıyordu dengemi bozdu yaşadıklarım dua edermisniz sizde hanımlar şu 1 ayı atlatsak güzelce sıkıntısız ondan sonra birsey olmaz allahin izniyle