kubrasjsjs Ben günde bir net içiyorum bazen de iki ama çay vs içmiyorum sadece 2 fincan türk kahvesi bişi olmaz bence siz kaç içiyorsunuz sevgili hamişler ☕️ ☺️
iremm00 kubrasjsjs 2x. De sabah bir kupa, öğleden sorna bir kupa, gece çocuk uyuyunca 2 kula, ama coffe krema kahve türk kahvesi gibi biraz
orhismommmmmm kubrasjsjs ben çayı ¾ bardak içtiğimde hiç kahve tuketmıyorum. Eşim evde yokken çay demlemeyıp kahve içiyorum
gecemavisiii kubrasjsjs ben hergün bir fincan Türk kahvesi içiyorum bir iki bardakta çay, diyorum hergün içmem kötü mü ama alıştırdım kendimi baya içmeye
aysgl330633 kubrasjsjs ben hamile değilim ama hamileyken bazen günde bir bazen iki üç günde bir içiyordum
zey55 kubrasjsjs günde 1 fincan kahve içiyorun olmazsa olmazıım içmezsem başım ağrır çay da akşamladı serin olursa 2 bardak anca
ikizlerkadini Kahve yi komple bıraktım çayı şuan icin içiyorum birkaç bardak havalar ısınırsa onuda bırakırım
ozden2 kubrasjsjs tüp bebekle gebe kaldım tedaviden yaklaşık bir ay önce çay ve kahveyi kestim. Şu an 8 haftalığım hala içmiyorum. Doktorum ısrarla içmiceksin diyo.