zeyyy_ Rahim girişinde perde var dediler küçük perde varken sağlıklı hamilelik geçiren var mı ya da perdeyi aldırmak nasıl oluyor
semahayall zeyyy_ bende perde var 2. Ye hamileyim. İlkini 33+5 erken doğum yaptım. Bu da da erken doğum riskim var ama ilaç kullanıyorum
Rojdiyebiri zeyyy_ bende de çok hafif perde var ameliyata gerek yok dedi doktor ama ilk düşüğüm rahmimin boynuz yerine yerleşmişti ondan düştü sanırım 9 haftalık düşük yaşadım doktor embriyo sağlıksız ondan düşmüştür dedi ama bilmiyorum
zehraclk0 zeyyy_ 🙋🏻♀️🙋🏻♀️ Çok zor bir hamilelik geçirdim ben perde olduğunu öğrendiğimde zaten hamileymişim bilmiyordum artık yapacak bir şey yoktu yani ama çok zordu. Serklaj da oldum ben 38+2 de de sezaryen doğum yaptım kızım ters olduğu için
yakutfamilia Rahim girişini bilmiyorum ama ben ve arkadaşımın kalp şeklinde rahimlermiz var. Hsg çektirdik. Bende çok şükür sorun çıkmadı ama arkadaşım ameliyat oldu. Sorunsuz geçti işlemi kısa sürede tamamlandı sonra hemen taburcu oldu
biiremm semahayall ne tür ilaçlar ben de ilk gebeliğimde 28 haftalık doğum yaptım bi anda su kesem patladı şimdi yine gebeyim doktor perde olabilir dedi 2 hafta sonra gel bakacam dedi çok tedirginim
semahayall Sonay2014 ahhh ahhh hiç sormayın , perde ne yazık ki 33+5 te eren doğum yaptığım için görüldü. Usg de kesin görünmüyormuş. Acilen doğuma girdim sezeryan esnasında görmüş doktor perde olduğunu
zeyyy_ @yakutfamilia bende bazı doktorlar normal diyor tüp bebek merkezindeki doktorlar dedi perde gözüküyor diye
zeyyy_ @semahayall Benim 10 haftalık düşük oldu ondan dolayı mı da bilmiyorum bi doktor sıkıntı yok dedi birisi var dedi bilmiyorum
semahayall zeyyy_ perdenin boyutu önemli galiba , kimisi rahmi tamamen bölüyor , kimisinde yarısına kadar vs vs
zeyyy_ @semahayall evet ben perde boyutunu bilmiyorum ve 3 yıldır tedavi oluyorum kaç doktora gittiysemde perde falan görmedi tüp bebek tedavisinde gördük diye aradılar
zeyyy_ @Rojdiyebiri bana da öyle dediler kromozomdan dolayı falan diye sağlıksız diye düşük dediler hiç perde falan dememişti doktor
zehraclk0 zeyyy_ Tavsiyem önce tedavi olun sonra bebek isteyin çünkü bu şekilde hamilelik kimi zaman tamamlanırken kimi zaman da düşük erken doğum tehlikesi yaratıyor ve bu tehlikelerin olma ihtimali daha yüksek. İnsan psikolojik olarak çok yıpranıyor