nergiss123 çok teşekkür ederim bizimde öyle başka bir sorun göremedi hatta detaylı ultrasondaki doktor da perinatoloji yani %99,5 sağlıklı sen eğer 0.5 ihtimali takarım diyorsan fetal yaptır dedi tabi ben dayanamayıp yaptırdım sonuç bekliyorum ama 2 gündür okumadığım yer sormadığım site kalmadı bu siteye de sordum ama cevap alamadım sizin postunuzu göremedim daha sonra tesadüfen karşıma çıktınız 😮💨kendi doktorum da daha önce hastanede çalışan bir ebe arkadaşının kendi kalbinde arsa olduğunu hatta adını bile hatırlamadığı bir sendromla eşlik ettiği ama çok sağlıklı bak okumuş ebe olmuş felan dedi aynı şekilde ebenin çocuğunun da arsalı doğduğunu gayet sağlıklı olduğunu söyledi. Yine perinatoloji doktoru gibi çok yüksek testler temiz gelecek rahatla dedi. O şekilde içime su serpildi ama sanki o günden beri biri benim yaşama sevincimi aldı mutsuzum günler geçmiyor zaman geçmiyor sizin dediğiniz olumsuz yorumu bende okudum bu sefer o kafamı karıştırdı . Bir de sizin bebeğinizin ense kalınlığınız kaç çıkmıştı. Benim 5 çıktı doktorda gayet iyi dedi ama sınır 6,5 olunca çok mu yakın diye korkmaya başladım bu seferde çok hasaslaştım bu süreçte haliyle yıprandım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah inşallah 🙏🏻