threebabysmom Dün kontrolüm vardı 29+4 günlük hamileyim 10 gün önden gidiyoruz çok şükür sağlıklıyız da doktorum 7 temmuz için gün verdi artık şafak azaldı anneler içim kıpır kıpır var mı aynı tarihte doğum yapacak annemiz 🤰🏻🐣🥳🥳
sarilale123 threebabysmom benimde tahmini 10 temmuz diyo ama ne zaman gelir bilmiyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım inş🌸
semahayall threebabysmom kız ne çabuk gün veriyorlar size 😆 ben 34+0 ım benim bile günüm yok daha ortada 🤣
threebabysmom sarilale123 ayyy 3. Bebeğim ama yinede heyecanlıyım çok çabuk geçti zaman hazırlıkları bitti mi biz daha hiç başlamadık 🥲 Sağlıkla inşallah 🙏🏼
sarilale123 threebabysmom benim de 2 bebeğim🌸isterse bence 5. bebek olsun her bebek yeni bir heyecan. tüm alınacakları falan aldım ama ortada çanta falan yok daha .sadece yıkadım ütülemeyi ne zaman nasıl yaparım hiçbir şey bilmiyorum. Kendi birkaç eksiğim var onları aldıktan sonra çantayı da hazırlarım herhalde
threebabysmom sarilale123 ayyy biz daha hiç bişey almadık önümüz hafta tek seferde alırız diye düşünüyoruz eşimle zaten sadece kıyafet alınacak beşikti büyük şeylerdi hep küçükten kaldı daha yeni benimde lohusa takımım filan var o yüzden biraz rahat takılıyorum ama bi yandan da yetişmezse diye korkmuyor değilim 😅
threebabysmom semahayall illa doktoru beklemenize gerek yok ki sizde sorabilirsiniz zaten hemen söylüyorlar birde benim bebeklerim son haftayı beklemiyor normalde 40. Hafta olursa temmuzun 20 e denk geliyor ama 10 gün önde olduğu için doktor temmuzun 7 dedi oğlum 36.6 da kızım da 36. Haftada doğdu galiba bu yüzden birde sezeryan olduğu için galiba 😅
sarilale123 threebabysmom biz de abiden kalanlar var ama cinsiyet farklı olunca bazı şeyleri tekrardan aldım bir de heves oluyor kız çocuklarında herşeyde süslü görünce alasım geliyor 😂
semahayall threebabysmom benimde sezeryan , erken doğum riskim de var am daha gün konuşmadık , her an her şey olabilir diye galiba , bir de devlet hastanesi ondanda mı kaynaklı bilemiyorum
threebabysmom semahayall Belkide olabilir bu sefer bende sormadım kendisi söyledi doktorum olsun sağlıkla hayırlısıyla gelsinler inşallah 🙏🏼
threebabysmom sarilale123 abiden kalanları yollar önce dağıtmıştım ikinci de kız olunca 😂 yeniden alışveriş yapıcaz el mecbur 😂
sarilale123 threebabysmom Ben hiçbir şey atmadım, dağıtmadım,hep sakladım. belki 2. de erkek olur diye kız olunca zaten yeniden alışveriş gerekli oldu anca ortak renkler kaldı .