melikesvrn Kızlar eşiniz doğuma girdi mi ya da girmesini ister misiniz biz 36+5 olduk doktorumuz babaların girmesini istiyor sizin düşünceniz nedir
Zeyneplemutluluk melikesvrn bende girsin isterdim ama doktor izin vermez devlete gidiyorum eşim de kabul etmez korkarım diyor sezeryan olacağım birde bakamam ben diyor 😅
Noyimommy melikesvrn benim eşim bütün süreçte yanımdaydı gerçekten çok büyük güç verdi destek oldu adece eşim vardı yanımda çok rahattım o yüzden bebeğimizi de birlikte karşıladık çok güzel geçti
anneoluyorummm103 melikesvrn benim epiduraldi eşimde doğuma girdi. Tek sıkıntı başladıktan sonra eşim anca giyinip gelmişti beni o halde görmüş. Bazen kendi kendime ne hissetti düşündü acaba diye sorguluyorum ama iyi ki girmişte diyorum tabi
bbaskal melikesvrn Ben özel hastanede doğum yapacağım doktorum isterse eşiniz girebilir dedi ama ben istemiyorum çünkü bununla ilgili çok fazla yazı okumuştum psikolojik travma yaratabiliyormuş sonrasında o yüzden bence dışarda beklemesi daha mantıklı 🤣