Ay3 Merhaba hanımlar, 32 haftalik dogum yaptim bebeğim kuvozde, kendim 10.gundeyim kuyruk sokumu ve bacak agrim cok yogun, ortopediye gittim bisey gizukmuyor dedi boyle bir durum tasayan var mi
melisasak35 Ay3 benimde spinal sonrası sırt ağrısı ve bel ağrısı çok fazla oldu mr a girdim bel fırığı başlangıcı dedi geçti spinalden kaynaklı olcagını dusunmuyorum dedi ama anestezi esnasında ters hareket yada milim kıpırdarsan o ağrı oluyormuş anestezi uzmanı arkadaşım söylemişti bende kıpırdamıştım vallaha kaldı
Ay3 melisasak35 1.cocugumda bel ve sirt agrisiydi, bunda cok farkli her iki kalca ve bacak agrim var, 4 kez spinal denediler ,günlük islerimi yapamiyorum
melisasak35 Ay3 beyin cerahına randevu al bi git bakalım 4 kere denemişler zarar vermiş olabilirler benim otururken çocugu sallarken ağrım çoğalıyordu dayanılmaz bi ağrı oluyodu öyle gittim anesteziden olduğu net bişey aslında ama hiçbi doktor anestezidendir demiyo ben anestezı olduktan sonra amelıyat esnasında istemsizce ayağa kalkmaya çalıştım sürekli kalkmaya çalıştım kalkma dediler ama anestezi etkisiyle olan bişeydi sonra sakinleştirici yaptılar dikiş ağrısı acısı yaşamadım o anestezinin sırt bel ağrısı dehşet bişeydi 40 gün boyunca ne uyudum ne yattım ne oturdum ölüyorum sandım
Ay3 melisasak35 Anesteziye gittim bizlik degil dediler, bel ve bas agirisi olurdu bizlik olsa dediler, ortopediye gittim Mr istedi cektirdim yorumlanmasini bekliyorum
ayox Ay3 bende 17haftalik hamileyim..ilki genel olmuştu bide bende de fıtık başlangıcı vardı belim de bende yine genel isteyeyim ozaman böyle sorasi sıkıntı yaşayan arkadaşları görünce gözüm korktu biraz..çok mu ağrınız oldu bende ikinciyi spinal mi istesem diyordum ama böyle de olursa bana sıkıntı…
melisasak35 Ay3 evet anestezilik bi durum değil diyolar bana en olmadı fizik tedaviye git dedi beyın cerahısı fıtık başlangıcı var dedi yaşım 26 iki spinal oldum nasıl fıtık oluyosa
Ay3 melisasak35 saskinim gercekten spinal sornasi herkes birseylerden sikayetci direkt genel anestezi yapsalar daha iyi sanki
melisasak35 Ay3 genel anestezi beni korkutuyor hem ağrıyla uyanıyorsun hemde uyudugunda sanki ben uyanık olcakmışımda kimse farketmiycekmiş korkusu var oyuzden spınalden devam