mlsdd Kızlar 38+2deyim ve ilk gebeliğim. Normal doğum planlandı. Ancak ne gelen var ne giden. Hiçbir sancı, nişan vs durumu da yok. Öyle oturup bekliyorum resmen. Bizim küçük hanımın keyfi çok yerinde 🥹
Zehrailly mlsdd 38+2 henüz erken zaten canım asıl 40 tan sonra zorlaşıyor. Benim ilk doğumum oğluma 40+0 da vajinal doğumla oldu. Şimdi kızıma hamileyim 35+1 bekliyoruz bakalım tahminimce 12 haziran yerine 2 haziran da felan gelecek hep öyle söylüyorum bakacağız bakalım 😂
beyzzsenturkkk mlsdd 38+6 da doğurdum kızımı🥹 su an 37+5im 2. kızıma hamileyim keske daha fazla bekletmese 🥲
betlhsyinerva mlsdd ilk gebeliğim kızdı 41+5 te doğum yaptım 🤭 İkinci gebeliğim erkekti 39+1 de doğdu ☺️ Bu üçüncü gebeliğim ulan 20 haftalığız bakalım bu kaçta gelecek ☺️
babyshark__ İlk gebeliğimde tam 38 de yaptım şuan 36+5 bakalım ne zaman gelecek kızım 🐣 ilk gebeliğimde hastaneden çıkmıyordum erken başladı bir ara doğumum durdurdular bu gebeliğim çok rahat geçti çok şükür inşallah çok bekletmez
ikicocukannesiii_ mlsdd 38+5 kardeşim aşırı sancım oldu açılmam olmadı kordonu dolanmıştı beyfendinin boynuna ondan doğuma alındım hemen yarını