Kahyaasena Kızlar bebeğim 24 haftalik bir haftadir sürekli kimildiyodu bugün pek hareket etmedi bende çok hareket halindeydim ev işi temizlik falan yorulduğu için etmiyor olabilir mi hareket
melismersin Kahyaasena 24 haftalıkken bazen 10 12 saat uyuyabiliyorlar. Ama her ihtimale karşı içiniz rahat etmeyecekse doktorunuza danışın en doğrusu doktorunuzun yönlendirmesi
gvnrzz Kahyaasena cok ayakta kaldıgım zamanlar benim de öyle. Özellikle o haftalarda. Endiselenmeyin dinlenin yarın normale döner büyük ihtimalle
burcukrtnl Kahyaasena aynı dertten muzdaribim . Benımkısıde 24 haftalık ama 2 gündür doğru düzgün hareket yok ondan öncede baya hareketlıydı dün bende cok iş yaptım ayakta kaldım ona bağladım bugünde bır ıkı tık tık etti sanki ama o netlik yine yok . Bi hayırlısıyla doğsaydılar 💆🏼♀️💆🏼♀️
umransag Kahyaasena ben de 24 haftalığım canım bazen hareket ediyor bazen etmiyor bazen çok hareketli bazen çok sakin evham yapma her şey yolundaysa muhakkak sana sinyal verecektir
elifsayy Tatlı bişeyler yiyip sol tarafa yatmayı öneriyorlar o şekilde bi 5-10 dk bekleyin hareket edecektir inşallah 🌸🐣
Kahyaasena melismersin acile gitim uyuyor mus 😂😂 yüreğim ağzıma geldi ilk oğlumu da kaybettim bu şekilde o yüzden korkuyorum bir kızım var hayatta Rabbim sağlıkla versin herkesin evladini
cennet033 Olabilir canım su iç bol bol sol tarafına yat vede çikolata ye sol tarafına yat dinlen hemşire öyle demişti
melismersin Kahyaasena ohh sevindim 🙏🏻🙏🏻 başınız sağ olsun öncelikle. Kızınızında uzun up uzun ömrü olsun hayırlı insanlarla karşılaşsın 🫶🏻 sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi ve endişeye strese girmeyin lütfen önce doktorunuza danışın 🫶🏻🫶🏻
dgngr Kahyaasena ben de 2-3 gün pek hareket hissetmedim ama bugün bol bol acıtarak hareket etti çok şükür. Sebebini bilmiyorum 30+6 haftalığız. Ama böyle şeyler ihmal edilmemeli. Numarası varsa doktorunu ara, gidebiliyosan acile git
clementine16 Kahyaasena o civarlarda benim de olmuştu ama uzun uyuyabiliyorlar ya da vurmuyorlar hareketlerini de biz hissetmiyoruz vurmadıkları için ama iki gün hissetmezseniz doktora gidersiniz bence
Kahyaasena fatmaa51 korona vardı hiç bir şekilde randevu bulamadim 2021 de oldu bu durum randevu bulmustum gitim 16 haftalikti öğrendiğimde bakti doktorlar özele de gitim ama aldılar bebeği kalbi durunca tabi
zppp Kahyaasena bence de çok ilğisi var benim ikinci gebeliğim ve her iş yaptıktan sonra bebeğimden tık yok yorulunca hiç hareket etmiyor anne yorulunca oda yoruluyor diyorlar bana