ikizannesiiiiiiii elisamommy erken gebelik testlerinde genelde yanılma payı olabiliyor bı kadar silik çizgilerde kaset testin biri belirgin çizgisi var o da ilk 5 dk da mı çıktı kuruma çizgisi mi acaba
beraydogru elisamommy inşallah vardır canım ümitlendirmek gibi olmasın ama bende böyle öğrenmiştim 😊🍭
nafiye66 elisamommy dpo kaçıncı gündesnz bnimde bat 16_17 Mayıs gibi gösteriyor da bnde test yaptım bugün negatifti yumurtlama 28 nisanda olmuştu
selenhuseyin elisamommy Canım erken gebelik testinde bile çizgi zar zor görünüyor kaset testte hiç çıkmaz çizgi ama bi tanesinde görünüyor oda kurumaya benziyor testleri tekrarla erken gebelik testi yap tek kader için daha erken gibi duruyor hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤍
loyabloomm Çok yeni gibi çok silik görüyorum bende 🌸 beta daha çok düşüktür o yüzden böyle. bata 1 hafta var nerdeyse. Zamanla koyulaşır kan verebilirsiniz net olur
loyabloomm elisamommy benimde çoook zor gözüküyordu ışığa falan tutuyorduk. Sonra zamanla koyulaştı gecikince kan verdim canım🙂
beraydogru elisamommy benim 3 gün önce pembe yerleşme kanaması gelmişti öyle daha emin hissetmiştim çok çok silikti 1 gün gecikmeyle kan verdim
loyabloomm nafiye66 Göğüslerim şişmişti sadece bide adet günü adet olcak gibi agrım olmuştu geçmişti. Sonrasında hiç belirtim olmadı başka 7. Haftaya kadar🥲