elisa3446 2.5 yaşında oğlum. Bebeklikten beri orta kulak enfeksiyonu geçiriyor. 2 aydır tedavi görüyoruz spreyi antibiyotiği ama hala akıntı var dedi dr. Geçmezse tüp takılması gerekirmiş. Bu durumu yaşayan yada önerisi olan var mi
cuteregina elisa3446 bu durumu bizzat ben yaşadım çok küçükken bu tüpler başka bir sebepten dolayı takılmıştı ve sekiz yaşında falandım dört kere ameliyat oldum tüp birkaç kere takıldı çıkarıldı hatırladığım kadarıyla sancısı sızısı çok olmuyor kulagimin arkasında da belli belirsiz çok hafif minik bir iz var çocuk deniz küçük olduğu için çok problemli geçeceğini düşünmüyorum
negna elisa3446 kızım bademcik geniz eti ameliyatı oldu aynı anda kulaklarına da tüp takıldı. Çok küçük kırmızı mercimek boyutunda bir tüp. İşlem çok kısa sürüyor hiç endişelenmeyin. Zaten belli bir süre sonra tekrar o tüpler alınıyor Biz faydasını gördük çok şükür
rabiaduru1 elisa3446 benm kardesime 3 kez takıldı faydasını görmedi. Kendisi 21 yasında yine 1 kulakta agır işitme var
elisa3446 rabiaduru1 yani bilmiyorum sık sık hastalanıyor kulakta kızarıklık yüksek ateş üst solunum yolu enfeksiyonu seyrediyor. İşe yaramazsa tekrar gerekirse falan bilmiyorum. Taktırmasak büyüdükçe geçmez mi