Hellomy99 Doğum yapalı 4 ay oldu ama benim karnım hala 6 aylık hamile karnı gibi artık nefret ediyorum psikolojimi bozmaya başladı aynaya bakmak istemiyorum yok mu bir çaresi neden böyle görünüyor hala bilen varsa bana bir yol gösterin nolur dayanamıyorum doğum kilolarımı verdim ideal kiloma geri düştüm ama karnım asla inmiyor hamile sanıyor insanlar
Hellomy99 [silindi] evet Sezeryan yaptım normalde göbek kalır dediler o konuda kendimi alıştırmıştım ama bu Sezeryan göbeği değil yani resmen hamile gibi görünüyorum karnım mideden itibaren şiş hala
Deleted33000 [silindi] bende üçüncü normal doğum yaptım ilk ikisinde böyle kalmamıştı benimde ama bunda sanki hiç doğum yapmamışim
crknordk Hellomy99 bağırsaklar eski düzenine gelmekte zorlanıyo maalesef. Bol yürüyüşle belki düzelir. O şişlik kimilerinin uzun sürüyo ama geçiyo zamanla.
Buhati Hellomy99 tiroitine baktırdın mı ben de çok kilo verdim ama göbek hala var ve normal doğum yaptım tiroitim sınırın çok çok üstünde çıktı şimdi levotiron kullanmaya başladım bakalım işe yarayacak mı
Deleted33000 Buhati bende de var tirotle alakali bişey ama daha endokrine gidemedim ondan oluyor degilmi cogunlukla
gizarden Benim de 4,5 sene oldu karnım hala öyleydi. Mideden itibaren şişti. Hamile gibiydim aynı. Şuan ikinciye hamileyim korse takıcam bu sefer ozaman takmamıştım. Baze sezeryanlılara bakıyorum hiç karnı yok bize neden öyle oldu anlamadm
Deleted33000 Hellomy99 doğum yapali 10 ay oldu benimde sadece göbeğim kaldı dedigin gibi hamile göbeği gibi bende yorumlara bakayım surda
yeliz1923 Deleted33000 3. Normal doğumunuz nasıl geçti acaba benim de 2 normal var buda 3 olacak 😊 Hızlı mı ilerliyor?