Kevserbtr Kızlar gebeliğimi öğrendiğimden beri(4+2) benım enfeksıyonum var ıdrarda yanma hatta kanamam vardı cok afedersınız iltihap akmasını gozumle goruyordum ve sarı akıntı suan 14+5 haftalığız idrarımı yaparken artık kasıklarımda agrım oluyor ve geçmek bilmiyor benım kanamam var hep acaba enfk.dolayımıdır artı kasılmalarım başladı doktorum haftan cok erken antıbıyotık veremem dıyor ne kadar dogru sizce
Meryempyrz @Kevserbtr# ben agır grıp oldum on gün bekledm iyileşemeyince antibiyotik verdi doktorum kullandm 12. Haftamda
Ezgi1234 Enfeksiyonun olması ilaç kullanmandan daha tehlikeli bendede aynı şekildeydi iki kez antibiyotik kullandım gerekli durumlarda bazı antibiyotikler kullanılıyor zararı falanda yok.
Kevserbtr Ezgi1234 doktoruma defalrca söylememe ragmen vermedi birde ikiz gebelık ve kasılmam var magnezyum fayda etmıyor artık enf.. Dolayı olabılecegını düşünüyorum
Gulay01 Bende idrar yolu enfrksiyonu vardı mecbırennbende kullandm sorunsız son haftaya grkdik cok sükür
Ezgi1234 Kevserbtr evet başka doktorunda fikrini almakta fayda var bence.enfeksiyon doğumda anneden bebege geçebiliyormuş maalesef