loyabloomm aslliasya ekşi yiyip kız bebiş doğurmak hurafesi gerçekmi peki🙂 ekşi aşerdim oğlum olcak dıyen cok varda merak ediyorum bende🤣
aslliasya loyabloomm çevremde ekşi aşerip oğlu olan kişilere denk geldim bence gerçek değil ama bilemiyorum 🫠
mezfamily loyabloomm ilk gebeliğimde hep karpuz limon tuaf ama ıspanaklı börek ve yaş pastası aşeriyordum hep çikolata çok severim ama tiksiniyorum ikinci gebeliğiö şuan ve tatlıdan nefret ettim resmen daha çok tuzlu ekşi ve buzlu şeyler yemek istiyorum içim yanıyor sanki 😅😅😅😅
melismersin loyabloomm kız ağzıma gelmişti tadı çalışırken. Sonra tarihe baktım internete baktım ne zaman mevsimiymiş diye kalkıp mutfakta ağlamıştım 😂😂 tek aşerdiğim şey o oldu 😅
allyslife loyabloomm çok büyük fark etmiyor zaten ama daha dayanılır kılıyor, kullanmayı bırak bir gün anlarsın o zaman nasıl fark ediyormuş shsjsj ben de öyle diyordum 1 gün kullanmadım delirecektim resmen gece 2 gündüz 1 şeklinde mi kullanıyorsun?
loyabloomm allyslife gece 2 sabah 1 öğlen 1 şeklinde kullanıyorum günde 4 tane ama yinede her sabah kalkınca kusuyorum ve gün içinde devamlı midem bulanıyor 😢
gamzeakarsu17 loyabloomm benim ikinci gebeliğim ilkindede aşerme olmadı bundada.ben genelde bişey isteyince alıyorum onu onun rahatlığı var 3 gün et diye gezdim aldırdım yedim.dün gece uyumadan peynirli yumurta girdi aklıma.sabah uyandım yaptım.şimdi bugünde şalgam istiyorum ya yarın bulurum yada pazar günü anneler günü zaten balıkçıya götürtürüm kendimi.hiç öyle mevsiminde olmayan şeyler falan istemedi canım çok şükür.şeftali çıksın alıcam hemen onu bekliyoruö bi :)
Ftmnur11 loyabloomm ekşi yemekten midem ağrıyor artık.asermekte zormuş gerçekten Limon yerine turşu suyunu tercih ederim 😂 hem ekşi hem tuzlu hem acılı birsuru seçenek var vkfvkk Ev yapımı turşu olması lazım,markettekiler olmaz 😁
loyabloomm yeliz1923 of bende tatlı bisey görmek bile istemiyorum insallah kızdır🤣 bir oğlum var zaten o yüzden bi kız isteğimiz var hayırlısıyla
bsrelif 29 haftamdayım Erkek. Sürekli Ekşi ve yeşil olan ne varsa aşerdim. Özellikle sarma, brokoli, çağla ve erik gibi 💚☘️🌿🍈🥝🍋🟩🥬
izguler loyabloomm 14+4 olduk ilk defa kayısı aşerdim gecenin bir vakti sipariş ettik getirdiler Allah razı olsun 🤭
leblebi_ loyabloomm 12. Haftada erik istedim ocak ayıydı çok zor bulduk sonra şubat ayında karpuz istedim suandada dondurma istiyorum ama böyle bi iki tane kesmiyo kiloluk alıyoruz geçen gün yarım kilo yedim yinede hala istiyordum gerçekten bi kazan olsa yerim o kadar istiyorum ama sadece limonlu dondurma hayatımda hiç yememiştim hamilelik garip bişey soğuk su içemiyorum buzlu olcak tuzun tadını almıyorum bide çiğköfte sürekli kokusu burnuma geliyor 🥲
loyabloomm leblebi_ bende sadece buzlu su içebiliyorum yoksa midem bulanıyor. Çiğköfte hamile kalmadan önce hergün mutlaka yerdim o kadar seviyorum ama şuan görünce bile midem bulanıyor insallah tiksinmem de mide bulantısı geçince yiyebilirim🥲