nuriyegcl Kızlar bebeğim 50 günlük ilk defa bugün biberonla anne sütü vereyim dedim Avent almıştım 2 numarası akışı o kadar az ki bebeğim içemedi kendim su doldurup denedim yetişkin halimle ben bile çekemedim yani akış yok neredeyse sizde durumlar nasıl
Herseydenbiktim nuriyegcl Ben mecbur iğneyle bir tane delik açmıştım 3 ayda da başka başlığa gecmistim
eminaas nuriyegcl iki tane aldım biri orta boy biri büyük boy .bebegimr verdim çekiyor ama hiç azalmıyordu bide ben bakayım dedim çekilmiyor hiç uğraşmadım bence iyi reklamını yapmışlar .lansinoh aldım hala da kullanıyorum
[silindi] nuriyegcl bebeğinizin ayına göre kullanmanızı tavsiye ederim. Ama meme vermeyecekseniz başlık numarasını büyütün yoksa meme reddi yapar
nuriyegcl eminaas valla benim çene kaslarım ağrıdı çekecem diye bir bebek nasıl çekecek onu yani kullanıp da tavsiye edenler nasıl memnun kalmış anlamadım tamamen şişirme bir ürünmüş
eminaas nuriyegcl bebeğim altı aylık oldu hala kullanamıyoruz ben de bu işten bir şey anlamadım tamamen şişirme olay
nuriyegcl [silindi] ayına göre 2 no oluyor bizim kullandığımız daha doğrusu kullanamadığımız da 2 no hatta 3 no 3-6 ay diyor o da aynı yani
Ziyangillerrr_ nuriyegcl Yengem ve kız kardeşim kullandılar aşırı memnun kaldılar bende phılıps avent aldım doğal tepkili 125 ml 0+ ay olanı onlarda ilk başta onu kullanmıştııı
nuriyegcl Ziyangillerrr_ benimkide 0+ ama akış sıfır valla ben bile çekemedim nasıl iş anlamadım 🤷🏻♀️
nuriyegcl eminaas övülüyor diye onca para verip alıyoruz sonuç hüsran bizim bebeler mi çekemiyor memnun olanların bebeler mi fazla güçlü anlayamadım 🤷🏻♀️
eminaas nuriyegcl ben geçen yine denedim cekemedim ,bebeme hiç vermedim düşünün ben cekemiyorum o nasıl çeksin 😂😂