guzelanne2 Kızlar bugün aklıma takıldı bb krem kapatıcı rimel vs kullanıyorum.sizce zararlı mı sizler yapıyor musunuz ?
Iremm2611 guzelanne2 ilk gebelikte de hep yaptım şimdi de hep yapıyorum bi zararını görmedim bi şey olacağını sanmıyorum
guzelanne2 orhismommmmmm hahahah bende bi korktum diğer gebeliğimde bilmeden sivilce kremi düşüğe neden oldu da.
guzelanne2 orhismommmmmm sivilce kreminin içinde retinol varmış ben gebeliği bilmeden 1 ay kullanmış oldum plansızdı sonra düşük yaptım o yüzden korktum
yesiimmom guzelanne2 Gebeliğimi öğrendiğimde kullandığım bütün ürünlerin içeriklerine baktım kullanmamam gerekenleri kullanmayı bıraktım diğerlerini kullanıyorum, içerik bakarak yapılabilir tabii ki
guzelanne2 orhismommmmmm çok şükür canım benim ikincide de 8 haftalıkken başladı 13 haftada düşük yaptım bunda inşallah olmaz hep bi düşünce stres bakalım 😔
orhismommmmmm guzelanne2 bende 12. Haftada çok ağır kanama yaşadım çok kötüydü Allah kimseye yaşatmasın ya
yesiimmom guzelanne2 İçeriğini bilmediğim için bir şey diyemiyorum ama retinol, salisilik asit, tercihen parfüm, alkol bunların olmamasına dikkat edebilirsin
guzelanne2 orhismommmmmm evet kanama çok zor tutunacaksa tutunuyor şükür atlatmışsın cinsiyeti ne bebişin