Busracik Regl olmam gereken gün yaptım hemen çıktı markası clearpink iki tane aynı marka vardı ikiside pozitif verdi ama yanılma payı var mıdır acaba pazartesi kan testine gitmeyi düşünüyorum
allyslife Busracik var gibi gözüküyor canım, markayı bilmiyorum ama sağlıkla gelsin bebeğin inşaallah💖 en yakın süreçte beta takibine başlamanı öneririmm🌸
Busracik DarkLuna loyabloomm cerensr14 allyslife gizemli00 ballim_dunya anneyim01 Kızlarrrr sonucum çıktı 1000 yazıyor 🥹
Busracik allyslife Teşekkür ederim canım pazartesi sağlık ocağına gidicem inşallah yanıltmıyordur test
allyslife Busracik İstanbul’ds oturuyorsan acile gidebilirsin, sağlık ocağı 1,5 günü buluyor sonuçları vermesi😂 sabrederim dersen o ayrı, ben sabredemem de biraz shshdhshsh
Busracik ballim_dunya Evet öyle diyorlar burda duydum. Kaç aydır test yapıyorum hiç pozitif görmedim hep net negatifti ilk defa böyle oldu o yüzden tersini düşünmek istemiyorum ama başına gelenleride çok okudum burda
Busracik ballim_dunya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım adetine ne kadar vardı yada geçmişmiydi bu testi yaptığında
ballim_dunya Busracik yumurta büyütme yapıp çatlatma iğnesi kullandım ben 14 gün sonra da kan verme günümdü ama hiç umudum yoktu hatta yoktur felan diye 3-4 gün öncesinde evi dip köşe temizledim meğerse hamileymişiö