Akrepkadini 31 + 3 haftalık hamileyim , ilk gebeliğin de 36 da doğum yaptım 34 de hazırlamıştım şimdide erken gelirmi telaşı var. Salı günü doktora gidicem uygulamaya göre 8 temmuz diyor bakalım neler olucaal 🤭🫠🫠
bebek135 Akrepkadini 28+5 haftalığım daha ne çanta hazır nede birşey aldım ilk doğumum 34.haftada olmuştu bunda daha hiçbir hazırlık yapmadım 🙈😂
42havvanur Akrepkadini kiyafetleri biberonu emzigi falan hazir sadece bez islak mendil mama kaldi 28+6 olduk. Ben taa 20 haftadan once hazirladim saydiklarimi😁😁 bide 3ncu cocuk diger kizimdan kalanlarda var. 10 temmuzda sezaryen olacam nasipse
zehrairem Akrepkadini 31+1 olduk benim kendi birkaç eksiğim dışında eksik biseyimiz kalmadı henuz yıkama ütüleme işlemine geçmedim en yakın zamanda hazırlamayı düşünüyorum inşallah 🤗🤗🩷
Akrepkadini bebek135 neden 34 doğmuştu. Bende doktor hiç bir şey diyordu gayet iyi keyfi yerinde demesine rağmen erken oldu bunda ne diyecekler merakla bekliyorum 🤣
guldursun bebek135 bende hala alışveriş yapmadım hiç ustelik badana olmasi lazim evin hayırlısı bakalim 😌
Akrepkadini 42havvanur rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsinn. Benim kızım olucak nasipse ilki erkekti unisex kıyafetleri duruyordu onları ayarladım haziranın başında bir kaç bir şey alırım pek bir eksiğim yok galiba 🤭
edacyr 42havvanur hocam ben mama almadım belki emer emziririm diye öyle istiyorum çünkü mama almam gerekli mi duruma göre mi alayım
_efinah08 42havvanur Mama ne alacaksınız acaba , sütüm ilk gebeliğimde de az olduğu için bebelac gold kullanmıştım ek olarak ama şimdi bebelac içinde toksin olduğu açıklanmış yenidoğan da çok moralim bozuldu aptamil de asla almam resmen gaz bombası 😒😒😒
Akrepkadini mervekalkann erken hatırlayınca güzel oluyor kafan rahat oluyor en azından ben haziranın başında hazırlarım diye düşünüyorum çünkü almam gereken şeyler var onları hatırlayınca direk hazırlayacağım
Akrepkadini zehrairem çok ileri tarihe atınca insan ağırlaşıyor ve bir şey yapası gelmiyor inanın bana ben 34den sonra çok ağrım olmuştu düşük riski vardı belki ondan dolayı bilmiyorum ama çık zorlanıyordum
_Umayinannesi Akrepkadini doğuma hazırız bekliyoruz sadece 32+3. İyiki önceden hazırlamışım yok şuan bana çok eziyet olurmuş
Akrepkadini _Umayinannesi biraz bende enerji çok sanırım kendime güveniyorum ama bebeğime aslaa her an gelicek gibi vurup duruyor alttan 🤣🤣😍
miniginannesi__ _Umayinannesi keşke önceden hazırlasaydım ütü çok zor yaa pişman oldum hazırlamadığıma, parça parça yapıyorum mecbur
sineminkooo 30+1 deyim ilk gebeliğim.. 🙈🙈 25 te hazırladım koydum unuttuğum bi şey çıkar mı diye sürekli şüpheci yaklaştığım için pimpirikliğime hakim olamadım 😅😅 sağlıkla gelsin iyi ki de hazırlamışım erken doğum riski var bakalım sağlıkla kavuşalım ❤️
Akrepkadini sineminkooo hahahaha sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah canımm . Biraz erken başlamışsın sanki ama erkenden olunca insanın kafası rahat oluyor .
zehrairem Akrepkadini en kısa zamanda başlayacağım inşallah aynen simdi bile hic bisey yapasım yok yatıp dinlenmek istiyorum sürekli ama bu işler de beni bekliyor bakalim
seybey bebek135 merhaba şu an takipli gebesiniz değil mi bende aynısını yaşamıştım şimdi 30 haftalık gebeyim
umayala Akrepkadini merhaba 36 artı kaç günde doğdu kuvezde kaldı mı acaba riski var biraz endişeliyim :')
Akrepkadini umayala 36+0 girdik kanama gelmişti kan uyuşmazlığından dolayı geldi sandım ama nişanmış. Bende de düşük tehlikesi vardı ama küvezde kalmadı sağlıklı dediler ve 1 kere ciğer geliştirici iğne vuruldu çok şükür kalmadı küvezde 1 gün durduk çıktık hastaneden