Burcuaec ilk kanamam 22. Haftada oldu önce kahverengi leke geldi akşam 9 gibiydi eşim bişey olmaz uyuyalım dedi uyudum gece üçte kasık ağrısı ile tuvalete kalktım birden kan geldi elime hemen acile gittim bebekte kesesinde eşinde bir sıkıntı yoktu üç gün aralıklı sürdü pruloton Depot vurdular iki gün ard Arda kanama olduğunda sonra Progestan hap kullandım bir hafta hastanede kaldım sebebi belli değildi kanamanın dış etkenlerden olmuş dediler ilişki stres yolculuk vs. 24. Haftada bir anda bir kanama oldu ama sanki tuvaletimi yapıyo gibiydim bir anda otururken kan boşaldı bacaklarından aşağı hemen ambulansla hastaneye gittim yine bişey bulamadılar hatta senin tekrar gelme ihtimalini bile düşünmedik kanama sebebiyle dediler dört gün hastanede kaldım yine kanama sebebini bulamadılar rahimde kanama alanı da yoktu bebek iyiydi ta ki hastaneden kendi isteğimle çıkmaya karar verene kadar. İlk gittiğimde normal olan Bebek gelişimi gerilemiş karın çevresi üç hafta geriden geliyor dediler. Zaten17+4 ye üçlü test riskli çıkmıştı o zaman midede bir problem var demişlerdi genetik olabilr dendi amniyosentez Yapildi normal çıktı. İleri tetkik istendi hala sonuc çıkmadı. Başka hastaneye gittim onlar midedeki sorunu böbrek genişlemesi olarak söylediler. Mr istendi mr çekildim sonucunu bekliyorz. Ama hala kanama neden kaynaklı bilmiyorlar şuan 26 haftalık oldu salı günü kontrol e gideceğim inşallah bişey yoktur diye dua etmekten başka çarem yok . Zaten doktorlarda bekleyecegiz diyolar.