saglam61 Trabzon numunede randevu bulamıyorum numunede Fakülte de yaptıran varmi direkt oraya perinatoylojiye randevu alsam olur mu varmi bu şekilde yaptiran
zulemaa saglam61 randevu bulmak için sabah mhrsye giriş yap 9.59 da hemen bulma ihtimali daha çok artıyor
tubatkltpskl saglam61 fakülte ücretli ancak numuneye göre daha ayrıntılı bilgi verdiğini duymuştum arayıp randevu alabilirsiniz
ikincianalik saglam61 ben ilk gebeliğimde fakültede yaptırmıştım şimdi ise haçkalı babada yağtıracağım nasipse
sd18 saglam61 ben farabide yaptırdım hoca çok detaylı ve güzel baktı baya ilgiliydi. hatta 2 hafta sonra garanti olsun diye bidaha çağırmıştı. ücretini tam hatırlamıyorum ama düşük bir meblağdı. kendi sitesine girip oradan randevu alabiliyorsunuz
saglam61 tubatkltpskl yani oraya aldım mecburen çünkü numuneye asla randevu bulamıyorum günün her saatinde baktim
aybukem0 saglam61 bende farabiye randevu aldım 15 gün sonrası için direkt perinatolojiden acaba ücreti nedir bilginiz varmı?
saglam61 ikincianalik randevu nerden oluşturdunuz yani ben baktığımda bulamıyorum da mhrs de hackali baba perinatoloji bölümü görünmüyor