pengumommy 21 haftamda dün paylaştım herkes biliyordu zaten tanışma yıldönümüz için pasta yapmıştım onunla birlikte
loyabloomm hilosss0 ay ben allahtan bulantım falan bitince gitmiştim 4. Aydan sonra🙂 ilk hamileliğim daha güzel geçmişti bunda sanki hiç bitmeyecek gibi bayram geldi nasıl yola gidicem bilmiyorum 🥲 daha öğrendiğimden beri dışarı cıkıp yürüyüş bile yapmadım doktora gitmek harici. Ayağa kalksam bulantım oluyor annemde kalıyorum
aysegulk07 hilosss0 ayy 17. Haftada paylaşmıştım ve üç gün sonra küçük bir kanamam olmuştu paylaştığıma da pişman oldum
aysegulk07 hilosss0 sağolun doğdu bile bebişim 17 günlük olduk 😍 sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah
mervekalkann hilosss0 12 haftalıkken paylaştım aileler zaten biliyordu arkadaşlara sosyal hayatımdaki insanlara ilan etmiş oldum. 😂 Zaten fazla kişi de yok sosyal medyamda hep yüz yüze baktığım birlikte çalıştığım insanlar. Şuan 31. Haftadayız.
melekgokce1 hilosss0 evet gerçektenn😅 bakalım ne zaman soyliycez cinsiyet belli olsun o zaman soyelriz heralde 😅
allyslife hilosss0 paylaşmadım, paylaşmayı da düşünmüyorum😂 sosyal medya nazarına çok inanıyorum, hiç o topa giremem😂 çevreme de duyurmadım, sadece ailem biliyor ve 5.aydayım, göbeğimle gören görür anca o zaman öğrenir ama kimseye ben hamileyim demem😂
loyabloomm hilosss0 ay aşkım denemediğim şey kalmadı🤣 çin takvimi erkek diyor ama belirtilerim kız, rüyamda yüzüne kadar gördüm kız, eşimde görmüş kız, yüzük testi kız hislerimiz kız ama hiç belli olmuyor bu işler işte çok merak ediyorum. Bir oğlum var bunda belirtilerim daha farklı ya insallah bide kızım olur diyorum içimden🎀