annekiz6141 vajinal dogumda nasıl oluyor bilmiyorum ama sezaryen dogum yapmis biri olarak elbise daha rahatti bence. Ben normalde elbise gecelik almamistim sonradan bebegim makat gelisli oldugu için sezaryen olcagim kesinlesince sabahlikli elbise gecelik almistim. 3 tabe alt ust sabahlikli almıştım cunku. Sezaryen de elbise geceler daha rahat olduğunu okumuştum burdan. O yuzden ne olur ne olmaz alayim cantamda dursun belki ihtiyacım olur dusuncesiyle aldim iyi ki de almisim. Cunku anestezinin etkisi gectikcen sonra surekli tuvalete gittim. Kilot bezi degistiriyoduk ve ya gaz cikartmaya calisiyodum afedersiniz. Alt ust olunca kilot bez icin mecbur alt pijamayi da cikartmam gerekiyodu. Oyle de ugrastirici olurdu. İyi ki burdakileri dinleyip elbise gecelik almisim cok rahat ettim onunla. Tesetturlu de olsugum icin sabhalikli tecih ettim ben aldigim her lohusa pijamasini size de fikir olsun😊 bu arada ben 1 tane almistim elbise gecelikten. Alt ust olarak ben 3 tane almistim evde de surekli onlari giyiyodum emzirdigim icin kirlendikce digerlerini giyiyodum. Ozellikle hastane icin alcaksaniz 1 tane elbise gecelik 1 tane alt ust bence yeterli olur.