annekiz6141 Kizcelerim 3 takım pijama için yeterli olur mu ya? Kizimda herşeyi unuttum aradan 3 buçuk sene geçince haliyle 😂🙊
beautiful_ annekiz6141 ya bence 2 pijama bir elbise daha iyi bence ama ben hiç pijama takımı giymedim normal doğumdu benimki ben sürekli elbise giydim 😂
namkol1 annekiz6141 2 gece kaldım 1 ay önce sezaryen doğum yaptım, hastane inanılmaz sıcaktı. Çok terledim. Otur kalk yürü derken 4 takım değiştirdim ben. Pijamal takımıydı.
ARYa143 Ben lohusa takımı götürmüştüm, uzun bi süre sadece üst kısmı giymiştim sonra altı giydim rahattı👌(sezeryandı bu arada)
ARYa143 annekiz6141 olsunn, düşündüğün gibi batmıyo zaten bi süre altına Alez felan koyuyorlar kalkınca da hazırlıklı kalkıyon 😁😁
annekiz6141 beautiful_ ya ben sezaryenliydim ya bacim sanırım karnimi kavrasin diye hep pijama giydim 🙊😂
gvnrzz annekiz6141 korkmaktan değil ama arada bana da geliyorlar. Ssvd istiyorum ama bir yandan da diyorum mis gibi al gününü planlı tertemiz ol sezeryan. Ama sonrası öyle zor gelmişti ki bana. Normal dogum yapanların sonrasının cok kolay gectigini duydukca da hevesleniyorum. Bide içime sinen bi ssvd doktoru veya hastanesi bulamadım fiyatları da cabası 140 bin falan o da hazirandan sonra zamlanır. Siz nerede yapacaksınız
annekiz6141 gvnrzz Ben medical Park’ta yapıcam kuzum kocaelide.. Ya ben valla 15 günde toparlandim sezaryen de Aman Aman öyle sancım vs yoktu.. Valla normal doğum yapıp poposuna kadar yirtigi olup çok acı cekenlerin hikayelerini de duyuyorum bana göre de normal korkutucu 😱
060436 annekiz6141 ben 4 düşünüyorum cnm sezeryan olduğu için 3 gün hastanede olucam fazla olsun eksik olmasın 😂😂
gvnrzz annekiz6141 evet cok yırtıgı olanlar var ama etrafımda normal dogum yapan bütün arkadaslarım cok rahattı. Ben sezeryanda hastanede 2 gün cok gaz sancısı cektim o da beni cok etkiledi