irmakca Selam herkese💐 ben 5+6 dayım kızlar ama 5. Hafta itibariyle mide bulantılarım başladı, tiksinme, koku hassasiyetim çok fazla sizde nasıl durumlar. Böyle kalsa dayanırım ama artmasından çok korkuyorum😔 sizin nasıl durumlar
bekledigimmucizem irmakca kızımda 5 haftada başlamıştı şimdi 8 haftalık hamileyim yok çok şükür iniyorum olmaz
MadameTussauds irmakca benim 5. haftada baslamisti ve artarak devam etmisti 12. haftada hastaneye yatmistim kusma ve bulantidan cok feci günlerdi dogurdum kurtuldum sükür Kizim 4 bucuk aylik oldu bile cok sükür
NovaVina_ 7+1. Bende hic yok mide bulantısı 🥲 baslar mı bilmiyorum. Sadece toplu tasımaya bindigimde ya da arabaya o zaman bulanıyor.
irmakca NovaVina_ maşallah diyelim🧿 inşallah böyle devam eder. Takipteyim sizi inşallah iyi ilerler süreciniz güzel haberler bekliyorum 😊
loyabloomm Haftada başladı 12. Haftadayım hala devam🥲 sadece bulantı olsa yine iyi ne yesem çıkarıyorum 🤦🏻♀️
loyabloomm irmakca 2. Hamilelikler 1. Ye göre daha zor diyolardı hep. Gerçekten öyle oldu 1. De böyle değildim aktiftim geziyodum şuan sadece yatıyorum😢 İnsallah hemen geçer yoruldum valla
Aysekaram irmakca 7.8 ve 9.haftalar aşırı kötüydü yataktan çıkamadım bulantı kusma. Beni mahvetti.10.haftadayım biraz azaldı
mel8473 Ben 7 haftalık oldum 6+2de falan basladı gıt gıde kotulestı bugun de kusmam basladı ınsallah daha kotu olmaz