busyldrmtncr Benim de gebelikte çıktı. Tsh 6.11’di gebelik için rutin kan verdiğimde, ilaç kullanılmadığında bebeğin gelişimini etkiliyormuş. Ama sizin haftanızda nasıl olur bilemiyorum
Nesrin0505 loyabloomm benim normalde tiroidim yoktu Bir ara diyet yaptım tiroidim çıktı doktor bana da ömür boyu ilaç kullanacaksın dedi fakat 5-6 ay kullandıktan sonra tamamen iyileşti 7-8 aydır da ilaç kullanmıyordum hamileliğimiz şu an 32 haftasındayım yeni çıktı
loyabloomm Nesrin0505 bende iyileşti sanmıştım çok iyi çıkıyordu sonuclarım ilacı bırakınca bile ama yeniden hamile kalınca tekrar yükseldi aşkım. Doktor gebelikte tiroit hormonu çok oynuyor yükseliyor dedi bende dahiliye vs takipliyim suanda ayda bir🥲 çok zor valla doğumdan sonra tekrar düzelir belki sizin geçmiş olsun
Nesrin0505 cylnboran04 çarşamba günü inşallah gitmeyi düşünüyorum çünkü doktor iyot testini bekleyin dedi
Nesrin0505 Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı İnşallah Çarşamba gününe kadar bir sıkıntı çıkmaz gider muayene olurum
busrayalcnn Nesrin0505 bende 7+3 te tiroid değerimin 7.21 olduğunu öğrendim dahiliyeye yönlendirdi doktorum bebek gelişimi açısından çok önemliymiş 50 mg ilaç başlamıştık 3.2 ye düşmüş ama hala istenen seviyede olmadığı için hafta içi 50 haftasonu 75 mg kullanmaya başladık. Bazı kişilerde gebelik sonrasında da devam edebiliyormuş düzenli takip şart 💖
rabiauzun37 Nesrin0505 korkmayın değeriniz çok yüksek olmadığı sürece sorun teşkil etmez 15 senedir bu hastalığa sahibim gayet sağlıklı doğum da yaptım ama tahlil bir günde çıkar normalde neden bir hafta dedi ki siz e nabizdan kontrol edin çıkınca gösterirsiniz doktorunuza