karaca40 damlaa51 merhaba ben de bugün gittim keseyi gördüm yolk sac da görüldü benimki tüp bebek olduğu için haftası farklı hesaplanıyor galiba transfer yapan doktoruma göre 5+6 ama ultrasonda 4 + 6 görünüyor
blnmyld damlaa51 Ben göremedim henüz ama kese ölçüleri iyiyse o da oluşur inşallah ben de 5 haftalıkken görmüştüm tahmini 🌸
buketdeniz19 damlaa51 yolk daha yeni oluşmaya başlıyordur canım kenarlara yapışık minik bişey oluyor hiç belli bile olmaz bende 5+1 de keseyi görmüştüm 6+1 de kalp atışı ve bebek vardı
bebikonunannnesi Selam ben 5+2yim doktor bugün sadece keseyi gördü. Haftaya tekrar çağırdı bebisi görmek icinn
damlaa51 bebikonunannnesi bende pazartesi günü gideceğim inşallah 5. Haftalarda yolk sac görmemek normal o zaman
bebikonunannnesi karaca40 evet tüp bebekte bebek haftası tüp bebeğe göre baz alınıyor sağlıkla gelsin
irmakca melis_melis ultrasonla mı bakıldı acaba yoksa alttan mı, benim ultrasonla sadece kese gözüktü 5+3 de
kskskssk irmakca bende bugün itibariyle 5+3 oldum ve 5 deyken s adece kese göründü 2 hafta sonra tekrar çağırdı