[silindi] guzelanne2 merhaba bende 8 haftalık hamileyim cok şükür Rabbime keseyi gördüm kalp atışını da duydum. halsizlik göğüs sizlamasi kasik ağrıları bı de hiç bir iş yapmadığım halde kendimi çok yorgun hissediyorum
NovaVina_ guzelanne2 yarın duyacağız umarım kalbini. Keseyi gördük. Kanamalı devam ediyor maalesef. Progestan iğne ile devam ediyoruz 🥲🥰 7+1
cuteregina 7+3 ten selamlar 🫠 Vakit geçmiyor ama ya cinsiyet öğrensek doğursak hemen henüz yolun başındayız
procyon Dilekk62 6+3 ten selamlar aynı gün aynı hafta hamileliğimiz :) biz de bugün doktora gittik kalp atışı karından görüldü 🥹
Dilekk62 cuteregina inşallah , aminn 🥹 ilk hamilelik diye stres yapıyorum bazen çok . Bir gün belirtim çok bir gün yok sanki . Normal mi sizce 😅
cuteregina Dilekk62 benimkide ilk gebelik rahat geçiyor diye endişe ediyorum hep Halbuki bence çevreden duyduklarımızdan dolayı hep kötü deneyimleri hamilelik ile bağdaştırıyoruz Çok rahat geçen güzel hamilelik belki de Yada çok erken konuşuyoruz 😄
guzelanne2 Dilekk62 normal hiç stres yapmayın dicemde bende yapıyorum hahahah.kese gözükecek mi bebek gözükecek mi bi ara onun stresi vardı en son gittiğimde bebek minicikti pazartesi kalp atışına gidecem bakalım
guzelanne2 cuteregina her gebelik her hamilelik farklı olmaması daha iyi değil mi benimki çok erken başladı 6 da başladı şu an 7 deyim
rumeyyurmom cuteregina 15+6 dayım halen stresliyim hamileliğim rahat geçiyor bir sıkıntı var mı acaba diye ama çok şükür bir sıkıntı yok ❤️
guzelanne2 [silindi] merhaba 🫠 bende 7+0 artı bende bulantı var çok zor 13 haftanın hemen geçmesini istiyorum 😀
guzelanne2 NovaVina_ sizinle aynı sayılırız bende 7+0 pazartesi gideceğim hayırlı haberler buraya yazarsın inşallah
esenyelll NovaVina_ bende son adet tarinine göre 6+3 gözüküyorum ama dün kanamam oldu hastenye gittim bana düşüm önleyici verdi afedersiniz sizin kanamanız nasıldın Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın