damlaa51 6+4 haftalığım ama hiç belirtim yok sadece dokununca göğüs ağrım var , 2 hafta önce kese görmüştük bu pazartesi kalp duyulacak ama korkuyorum sizde böyle oldunuz mu ?
guzelanne2 damlaa51 7+0 pazartesi kontrolüm var benimde 30 unda bebek ve kese gördük çok küçüktü kalp atışını pazartesine gün verdi bulantım var benimde halsizim iştahım yok zor geçiyor
cuteregina damlaa51 Çok normal bende aynı şeyleri yaşadım 5+3 de bebek göründü 6+1 de kalp atışı duyuldu Göğüs ağrısı bel ağrısı bacak ağrısı şişkinlik kasık ağrısı hemen nefes nefese kalma iştah hep normal inşallah duyarsınız kalp atışını
[silindi] damlaa51 bende 8 haftalık hamileyim göğüslerim ağrıyor şişiyor Bi de kasıklarım ağrıyor mide bulantım yok denecek kadar az belirti olmaması normal.
Xnamee damlaa51 5+6 da ilk randevuya gittim kese vardı başka bişey yoktı Çok belirtin yok göğüs ağrım bile yok Sadece arada midem rahatsız oluyor ama çok değil sadece 2 kere kustum ondada yemek rahatsız etti ama enerjim yerinde İlk hamilelikte bu zamanlar hem kusuyor hem ağlıyor ve her fırsatta yatıyordum sıfır enerji vsrdı Eşim bile diyor bu seferinde daha iyisin diye gerçekten öyle Lekelenme yaşadım ve 6+6 doktora gittim tekrar bir günlük yaşadım fazla ayakta kalınca oldu bebek ve kalp atımı vardı bir hafta önce hiçbiri yoktu Belirti olmaması seni korkutmasın
dilekevsn cuteregina cuteregina ben şuan 5+3 haftalıgım ama kasık ağrısı oluyo bazen sağ tarafta bazen sol ve belimden bacağıma ağrı vuruyo sizinde öylemi oluyodu normalmi acaba korkuyorum daha keseyi görmedik yarın çağırdı doktor gidicem
cuteregina damlaa51 bence zaman verin kendinize her gebelik kendine özeldir İlk gebelik mi kaç yaşındasınız
senaok damlaa51 başın sağolsun canım gebeliklerinin arası ne kadar şubatta benimde düşüğüm oldu şuan yine hamileyim 2 kere beta verdim ilk 21 sonra 59 çıktı yarın dr gideceğim :)
damlaa51 Xnamee canım moralin için teşekkür ederim ister istemez korkuyorum , ilk dış gebelik mi kimyasal mı derken şükür kese göründü şimdi de boş gebelik mi kalbini duyacakmıyım diye strese giriyorum umarım herşey yolundadır 🙏🏻
Xnamee damlaa51 yolundadır korkma canım belirti olmaması seni korkutmasın sakın nasipse yakında görürsün
ipekleyla senaok merhabalar benim de bugün betam 20.47 çıktı düşük diye moralim bozuldu sanırım daha çok erken. Siz kaç gün arayla verdiniz acaba? Doktora gittiğinizde ne dediler haftasını öğrenebildiniz mi biraz bilgi verir misiniz betamız aynı çıkmış😊
cuteregina dilekevsn gayet normal ağrı sabit değilse şiddetli değilse hareket edince geçiyorsa tek taraflı değilse endişe etmeyin birde kanama var mı o önemli bebek yerleşiyor şu an da bende kasık ağrısı yaşadım hala arada geliyor
Esma006 damlaa51 canım benimle 7 haftaya kadar hiçbir belirtim yoktu göğüs ağrısı dışında kasıklarım bile ağrımıyordu şu an 7 artı 4 olduk pardon 7 artı 3 olduk şu an kasıklarda bir ağrı var 7 haftadan beri başlayan yani 7 haftada ilk gününden beri başlıyor rahim büyüyor genişliyor normal yani ağrıması da ilerle ilerleyen zamanlarda yaşarsın yani