elifozdemi elifozdemi fatmabaki özellikle sabahları uyanınca olur birde hamileliğin başımdan beri var dedin demi
rmy1 fatmabaki ben onu gebelikten önce kullanıyordum yükseltmedi fazla aşkım ocean microfer verdi doktorum demir hapı 900 tl sanırım ama 3 aylık onu da deneyebilirsin
fatmabaki elifozdemi canım ben daha yeni başladım ben ilaç kullanmadan önce öyleydim şimdi ilaç nasıl etkiler bilmiyorum
aslinur1717 allyslife gyno ferroyu bende kullanıyorum yeni başladım önceden elanatal 1 kullanıyodum günde 3 kere tuvalete çıkarken şimdi 1 kere çıksam şükür ediyorum az önce gaz sıkışması yaşadım bayılcam sandım çok azcık lavman yapmak zorunda kaldım umarım bi sıkıntı olmaz yarın randevum var bunu dile getireceğim
erismis balminnak demiri 2 kez dedi ama cok nadir genelde hep 1 kez iciyorum cunku unutuyorum :( sabah namazında iciyorum
balminnak erismis kaçıncı haftada basladınız kacıncı haftaydımız bende fazla mı acaba 2 dedım 24. Haftaya gırdım de bugun acaba 1 mıydı ılac ustunde yqnlıs mı yazıldı dedım
erismis balminnak valla ilk trimesterınn sonunda basladık 2 ye de 2 inci trimesterın sonuna doğru falan demisti herhaldd
oznurrkoc fatmabaki bende fena şekilde karın ağrısı yaptı değiştik ilacı şuan feremat kullanıyorum memnunum
fatmabaki oznurrkoc ben gyno Ferro sanola devam ediyorum ben memnunum işin açıkçası yan etki yapmadı bende ilaçtan mı kaynaklı bilmiyorum ama geceleri sadece mide bulantım oluyor
mrvshnsrcgl Iron max Nutraxın kullanıyorum yan etkisi en az olan özel ilaçlardan biri (eczacı biyologum) Malesef devletin ödedikleri yan etkisi çok fazla ve mide bağırsak sorunları yapabiliyor değerleri de hemen yükseltmiyır hatta bazen hiç yukselmiyor
semaz mrvshnsrcgl Merhaba, Benim de demir kullanma zamanım gelmedi daha erken 9+5 im. ama demir yüzünden kabız olmak beni çok korkutuyor o yüzden doktoruma söyleyecektim marka öneriniz için teşekkürler o yüzden 🙏🏻