Sewo Kizlar acilden yatis yapildi 16 mm rahim agzi . Açıklık ultrasyonda bakarken yok demisti alttan bakayim dedi elle bakti 1cm aciklik var denildi.benim gibi olan açıklığı kapanan oldu mu bu sekilde kaç hafta dayanan var lütfen başına gelen yazabilir mi
Htctsbk Sewo geçmiş olsun canım bende 24 haftamda 19 mm di ama açıklık yoktu serklaj olmuştum sende ilaç tedavisine felan başlarlar muhakkak hayırla vaktinde alırsın kucağına inşaallah
Mervenin Sewo canım tam senin gibi olmuştum 28. Haftamda 2 gün hastanede yattım dr 34 ü görsek yeter diyodu çok umutsuzdu her an herşeye hazırlıklı ol diyodu. Rahim ağzımda tutanım yarım cm e kadar düştü düşün. Ama yattım hiç kalkmadm ilaçları hiç aksatmadm bol su içtim sadece tuvalete kalktım yemek yerken bile yarınyatar vaziyette yedim annem ve eşim saolsun onlar destek oldukar hep. Mutlaka annen veya kayınvaliden varsa destek al tek başına baş edemezsin. Güzel kısma geçiyim 35+3 üm şuan Allahıma çok şükür ilaçları yavaş yavaş bırakmaya başladm 36 da tamemen bırakcam. Demem o ki evet çok zor ben ağlaya ağlaya yattım 4 kilo verdim üzüntüden. Ama Allah yardım ediyor sabret çok dua et. İnşallah atlatırsın 😇🙏🏼💗
Sewo Minikkimyager teşekkür ederim. Rahîm agzi kısalığı var bende zaten.bebek cok asagida vajinamda baski yapıyordu diye geldim sancim falan cok yoktu
Sewo Mervenin ayyy cok tesekkur ederim gerçkten cok moral verici oldu.sirf sizin gibi yasayan kişilerin moralne ihtiyacim olduğu icin post actim .yatacam gerekirse bundan sonra yemeği de yatakta yiyecem insallah.nst de sancim yok sanci olmadan doğum oluyo mu acaba
Teymurova Sewo Merhabalar. Ben 16 haftalik hamileyken 1cm acikligim var servikal uzunluk 38mm-di 11 gun hastahanede yatdim proluton depot igne yaptirdim 11 gun sonra ultrasonda baktiklarinda aciklik kapanmishdi.Amma sizin serviks cok kisa
Mervenin Sewo sancın çıkmıyosa doğm olmaz canm. Hep iyi düşün tesbih çek maneviyet çok önemli kuzum yatarken kuran falan okuyamadm ama hep tesbih çektim🙏🏼 Dualarım seninle inşallah geçicek bu günler🙏🏼💗
Sewo Teymurova iyiki yazdin canim ya rahatladim. Peki açıklığı nasıl anlasmisti sende . Ultrasyonla mi elle mi
Heisenberg Sewo Geçmiş olsun doktorlar ne diyor? Hastanede mi yatacaksın bundan sonra? Bizi habersiz bırakma dualarım seninle
Sewo Heisenberg sagol canım. Suan yatıyorum hastahanede. Nst de şükürler olsun sanci çıkmıyor. Bir kac gun yatayim eve gidincede artık yemek için bile kalkmamayi düşünüyorm yataktan
Heisenberg Sewo inşallah dayanır ama stres yapma sakın. Canın sıkıldıkça yaz buraya. Derdini dök içine atıp sıkıntı yapma. Etiketle bizleri. Yanında oluruz her zaman🌺
Sewo Heisenberg tesekkur ederim eşime kayinvalidem e de söyledim bu uygulama ve sizler olsaydınız kafayi yerdim. Iyiki varsınız cok moral aldim dayanacak bebegim insallah teyzeleri. Zaten yazarım istemeseniz bile🤗🙈
Sewo Teymurova benimki ultrasyon la bakinca açıklık yok demisti . Ne diye elle bakti ki koca elini soktu umarim tetiklemez açılmayı