Busyusad 39 haftaya kadar ege takipliydim bi sıkıntı yoktu 17 haftalarda kanamalı düşük tehlikem vardı doğumhaneye yatırdılar beni aman allahımmm bi kadın normal doğum yapıyordu kadın değil küçük bi kız hatta 18 yaşından küçüktü sanırım başında doğum yaparken polisler bekliyodu heryeri kan revan içinde apaçık hersey meydanda bebek doğdu doğacak polis hizmetliler doğum hanede yatan diğer doğumu bekleyen anneler neredeyse her detayına kadar izlediler berbat bi durumdu psıkolajım çok bozuldu o gece eve çıktım 39 haftaya kadar kontrole gittim bebegımın kilosu 38 haftada ve o haftalarda aynı hizada giden kilosu vardı 3900 dediler 15 gğn sonraya yatış verip suni sancı deniycez dediler 1 hafta sonra tekrar gittiğimde kilosu 3100 çıktı plesenta yaşlanması varmış görmemişler çocuk beslenmeyi kesmiş kilo kaybetmeye başlamış görememişler daha sonra nasıl 3100 diye tepki verdiğimde benimle alay geçer gibi ultroson bu tartımı nebiliyim kilosu düştüyse dedi eşimle kayınvalidem dışarıda bekliyodu şok olmuş bi şekilde gidip yanlarına durumu anlttım eşim içeri girdi siz hamile bi kadınla nasıl konusuyorsunuz nasıl çocuk kilo kaybeder diye laf etti kavga etti daha sonra çıktık özel bi prof. randevu aldık hemen gittik doktor dedi çocuk 2 haftadır beslenmeyi kesmiş bugun aldık aldık almadık yarına çıkacagı belli değil dedi acilen sezaryana alındım çocugumda solunum sıkıntısı oldu egemi birdaha tövbe kadın doğumun önünden geçmedim asla tavsıye etmiyorum yakınsanız 9 eylüle gidiyorum ben özelden bi farkı yok devlet bölümü olmasına ragmen özel gibi ilgi alakadarları var