Herkese merhabalar 34+2 haftalık gebeyim daha hamile olduğumu öğrenmeden şiddetli regl sancıları gibi sancılarım vardı bu kadar zaman geçti hala daha sancılı bir gebeliğim var hatta 2 aylıkken 3 gün şiddetli sancıdan dolayı yatış verildi (bebekte bir sıkıntı yoktu sebebi bilinemedi önlem amaçlı yatış verildi) her gün sancılanıyorum genelde alt karından kasıktan şu son zamanlarda da belden sancılanmaya başladım bazen dayananamayacak dereceye geliyorum tam 33+4 ken acile gittim nst sancı çıkmadı ancak alttan muayene ettiler çok canım yandı hatta sonrasında da kanamam oldu bir miktar akıntıyla beraber 2 gün önce de tam 34 haftalıkken kontrolüme gittim yine çok sancılıydım karın ve belden bebekte herhangi bir problem yoktu ancak doktor iyi gözükmediğimi söyledi nst istedi nst deki kadın da rahatsız gözüküyorsun sancın mı var diyince evet dedim sonra baktı dedi sancın yok ancak doktor kağıdı görünce minik minik sancıların çıkmış yatış vereyim sana dedi şuan gelmesini isteyemeyiz en azından ciğer geliştiricini falan yaparız dedi gitme dedi eve yatış yapalım ama ben son ki alttan muayene sonrası korktuğum için yok gitmek istiyorum dedim rahatsızlanırsam acilden gelirim dedim doktor sen bilirsin dedi rahatsızlanırsan gel dedi eve geldiğimden belli de rengim kaçık 2 gündür yine karnımda ve belimde sancım var kasıklarımda sancı yok ancak o arada ki kemiklerin ağrıdığını hissediyorum uyku uyuyamıyorum karnım gergin rahatsız hissediyorum midem yanıyor bulanıyor sık sık büyük küçük tuvakete de çıkma ihtiyacı hissediyorum dönemiyorum vs bu durumları yaşayıp erken doğum yapan oldu mu çok erken şuanda korkuyorum:(