damla6565 Bugün tdap aşım var uzun araştırmalar sonucunda yaptırmaya karar verdim 🥲 ağrısı sızısı var mı acaba bugün yoğun geçecek benim için günümü çok etkiler mi sizce? Yapan arkadaşlarım aşı olduğunuz gün yan etki filan yaşadınız mı ağrınız oldu mu?🙏
ghostty damla6565 ben öğlen aşıyı olmuştum akşam biraz kol ağrısı yaptı başka da bir belirti yaşamadım. Ertesi gün geçti zaten hemen☺️
elifsn23 damla6565 çok çok hafif bir ağrı oldu o da dokununca oluyordu üstüne yatmazsan günlük hayatına devam edebilirsin bende öyle olmuştu
sudeli4 damla6565 Benm ilk iki gün ağrım oldj ama öyle dayanılmaz bir ağrı değildi günlük rutinime devam ettim bazı kişiler çok korkutmuştu beni halsizliğimde çok fazla normalde daha fena olurum şansım ama şükür düşündüğüm gibi zor değildi
elifaslannn Benim’de ilk gün başım çok agrıdı 2-3 günde sol kolum ağrıdı kolumun üzerine yatamadım kişiye gore farklılık gösterir tabii geçmiş olsun şimdiden
sarilale123 damla6565 sol tarafıma yatamadım birkaç gün ilk gün aslında çok bir şeyim yoktu sonraki günlerde arttı kızarıklık şişlik ben de