1melekannesi3858 Kızlar ben baştan belli kullanıyorum ama anlayamadım yani bazen yapiyo bazen yapmiyo geçen de aynısı oldu gittim amnisure tetsi yapıldı negatif geldi vajinal kullanıyorum ilaç kalintisini su gibi yaparmi
BKZ 1melekannesi3858 hayır yapmaz sadece ilacın kalıntıları biraz çıkabilir ben 7 aydır kullanıyorum akıntı yapmıyor
pamuksekeer 1melekannesi3858 geceden koyup bi daha hiç kalkmazsan ilaç eriyene kadar kaldığı için sabah su gibi oluyor ama gün içinde koyup yarım saat yatıp kalktıysan ilaç parçası geliyor
pamuksekeer BKZ geceden koyup yattıysa yapar gün içinde yarım saat dinlenip tekrar ayağa kalktıysa yapmaz bende 5 aydır kullanıyorum
1melekannesi3858 BKZ nasıl kullanıyorsun peki ben vajinal kullanıyorum sürekli yapmiyo zaten arada yapiyo oda burdaki arkadaşın dediği gibi sabaha kadar yatınca geliyo demekki doğru yani normalde olmuyo çünkü
1melekannesi3858 pamuksekeer aynen canım doğru söylüyorsun öyle oldu zaten ondan geldi ozmn🤣🤣🤣🤣hep geceden koyup sabaha kadar yatıyorum zaten
1melekannesi3858 pamuksekeer aynen gün içindeki de öyle bişey olmuyo genelde geceden koyup sabaha kadar kaldığında oluyo🤣
1melekannesi3858 pamuksekeer ağızdan alsam daha iyi degilmi ya en azından böyle problemlerle karsilasmam
pamuksekeer 1melekannesi3858 sarklajlısın canım sen vajinal al boşver Bişi olmaz sık sık iç çamaşırını değiştir
BKZ 1melekannesi3858 ben de vajinal kullanıyorum önceden günde üç tane kullanıyordum iki de iğnesi vardı şimdi bir tane vajinal ama hiç akıntım olmadı
1melekannesi3858 blnmyld arada nadir oluyo gerçekten bacimm yw geçen suyum siziyo sandım acile gittim suyunu kontrol ettiler amnisure testi yaptılar negatif çıktı 2 mayista yaptım
blnmyld 1melekannesi3858 bende öyle korktum ama genelde vajina kendini temizlediği için oluyormuş progestan kullananlarda canım
1melekannesi3858 meryys bende gün içinde yapmiyo canım sadece gece yatıp sabaha kadar kalırsa fitil sabah kalktığımda yapiyo oda tek seferlik oda nadir her sabah da olmuyo
1melekannesi3858 BKZ kişiden kişiye degisiyo demekki doktorum bile akıntı olacağını söyledi ayrıca bazen oluyo öyle bişey de